netlook
Dobrý den!
Byla jsem podvedena agenturou netlook. Ti, kteří byli dále podvedeni ať se mi ozvou na email: Julie7898@seznam.cz
Dobrý den!
Byla jsem podvedena agenturou netlook. Ti, kteří byli dále podvedeni ať se mi ozvou na email: Julie7898@seznam.cz
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
Hosi akoze vazne slo pri czech castingu akoze o podvod a nie je to hrane s dopredu jasnym scenarom?… fleg 28.07.2020 16:07 |
fleg | |
Vždycky se nechají oklamat. Ty citlivé duše věří, že ti černí pánové jsou osvětlovači a to, co drží… karel 28.07.2020 16:12 |
karel | |
co drží v ruce je kabel
s (dnes díky korektnosti brzy zakázanou) koncovkou "male". O protože je ten… L-Core 28.07.2020 17:15 |
L-Core | |
Ženy jsou náhodou velmi pokrokové.Už odpradávna podporují technologii Plug and Play.I když některé z… poslední Karel04 28.07.2020 19:35 |
Karel04 |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Hosi akoze vazne slo pri czech castingu akoze o podvod a nie je to hrane s dopredu jasnym scenarom?
Mne sa nechce verit, ze tie baby by boli az tak blbe.
Vždycky se nechají oklamat. Ty citlivé duše věří, že ti černí pánové jsou osvětlovači a to, co drží v ruce je kabel.
s (dnes díky korektnosti brzy zakázanou) koncovkou "male". O protože je ten osvětlovač pořádkumilný a konektorůznalý zároveň, hledá tu správnou femaláckou zdířku.
Ženy jsou náhodou velmi pokrokové.Už odpradávna podporují technologii Plug and Play.I když některé za to chtějí platit.