Já (imigrant) myslel že 9, manželka (domorodec) mě poučila, že jen 7. Tak jsem hlasoval za 7.
A když jsme u těch kočičích příměrů, tak musím sdělit, že naše Micina se má jak prase v žitě
Katzen haben sieben Leben. Tady připouštějí i pět, u nás jich má devět.
Myslím, že kočka má těch životů pět. Narozdíl od té "devítiocasé".
To je nehlasovatelné.
Taky to nemusí být pravda.
není to tajné. je jich nepočítaně, pejsku.
Pejsek uz zial nie je medzi nami.
Teraz som si spomenul, ze ked som zil v IRL hovorili: "cat deserve eleven deaths"
zaujimave ze je to vzdy neparne cislo. (kludne nech admin doplni aj ine moznosti do hlasovania)
vtip na zaver: V rodine Shrodingerov bol najviac stresujuci cas Vianoc. Vsetci len tak stali okolo stromčeka a bali sa otvoriť baliček
kočička se bojí spreje na odvšivení. takže nepobourá a nevleze. experiment psomilovníka neguji.
kocicky mam teraz 3ks, akurát ma seru, ked lezu do klietky za teddy-zajacom
to je zdvořilostní návštěva, záleží, jak moc krmíš. buď si chce hrát, nebo žrát. všimnul sis zajímavé věci na os win? jeho setup log se jmenuje panther, ne puňta. proč?
boli casy longhornu, potom som na jednom stroji presiel na os lion. Zachranila to cele nejaka antilopa z afriky. Skoda ze mi telefon pokazil nejaky nanuk
Čísla 7 nebo 9 se dřív často používala jako synonyma pro "mnoho". Zejména v podobě sedmero resp. devatero. Takže konkrétní číslo není důležité.
blbost
Není nad konkrétní argument.
prijal by som cisla 6, 11 a pod ak prijmeme argument ze sa pouzivala 10-kova sustava. nech sa pouziva akakolvek, nepocul som, ze by sa pouzila sustava neparnych cisel
Heisenberg jede se Schrödingerem autem a zastaví je policejní hlídka. Heisenberg řídil a policista se ho ptá: "Víte, jak rychle jste jel?" Heisenberg odpoví: "Ne, ale zato vím přesně, kde jsem." Policista: "Víc než 150 km/h!" Heisenberg se rozčílí: "Super, kvůli vám jsme se ztratili!" Policista pojal podezření a požádal, aby mu otevřeli kufr. "Vezete tam něco?" zeptal se. "Jenom kočku," odvětil Schrödinger. Policista se podívá: "Vždyť ta kočka je mrtvá!" Teď se rozčílí Schrödinger: "No, teď už ano!"
krasny vtip , dakujem
Jede Einstein se Schrödingerem autem a přejedou kočku. Einstein zastaví, že se jde podívat, co s ní je. Schrödinger ho zastaví a říká: "Neblázni, chceš ji zabít?"
pekny, ale tento poznam. Trochu zle ho interpretujes...
Eintein mal povedat: relativne je ta macka v poriaku, pridaj...
Nikoliv zle, jen jinak. Ani to není z mé hlavy, jak jsem koupil, tak prodávám.
GigaLOL! Nejlepší fór za posledních dvacet let!
On z toho Heisenberga vyplývá i nějaký ten Murphyho zákon: "Pokud víte, jak rychle jedete, tak jste se ztratili."
Já (imigrant) myslel že 9, manželka (domorodec) mě poučila, že jen 7. Tak jsem hlasoval za 7.
A když jsme u těch kočičích příměrů, tak musím sdělit, že naše Micina se má jak prase v žitě
Katzen haben sieben Leben.
Tady připouštějí i pět, u nás jich má devět.
Myslím, že kočka má těch životů pět. Narozdíl od té "devítiocasé".
To je nehlasovatelné.
Taky to nemusí být pravda.
není to tajné. je jich nepočítaně, pejsku.
Pejsek uz zial nie je medzi nami.
Teraz som si spomenul, ze ked som zil v IRL hovorili: "cat deserve eleven deaths"
zaujimave ze je to vzdy neparne cislo.
(kludne nech admin doplni aj ine moznosti do hlasovania)
vtip na zaver:
V rodine Shrodingerov bol najviac stresujuci cas Vianoc. Vsetci len tak stali okolo stromčeka a bali sa otvoriť baliček
kočička se bojí spreje na odvšivení. takže nepobourá a nevleze. experiment psomilovníka neguji.
kocicky mam teraz 3ks, akurát ma seru, ked lezu do klietky za teddy-zajacom
to je zdvořilostní návštěva, záleží, jak moc krmíš. buď si chce hrát, nebo žrát. všimnul sis zajímavé věci na os win? jeho setup log se jmenuje panther, ne puňta. proč?
boli casy longhornu, potom som na jednom stroji presiel na os lion. Zachranila to cele nejaka antilopa z afriky. Skoda ze mi telefon pokazil nejaky nanuk
Čísla 7 nebo 9 se dřív často používala jako synonyma pro "mnoho". Zejména v podobě sedmero resp. devatero. Takže konkrétní číslo není důležité.
blbost
Není nad konkrétní argument.
prijal by som cisla 6, 11 a pod ak prijmeme argument ze sa pouzivala 10-kova sustava.
nech sa pouziva akakolvek, nepocul som, ze by sa pouzila sustava neparnych cisel
Heisenberg jede se Schrödingerem autem a zastaví je policejní hlídka. Heisenberg řídil a policista se ho ptá: "Víte, jak rychle jste jel?" Heisenberg odpoví: "Ne, ale zato vím přesně, kde jsem." Policista: "Víc než 150 km/h!" Heisenberg se rozčílí: "Super, kvůli vám jsme se ztratili!"
Policista pojal podezření a požádal, aby mu otevřeli kufr. "Vezete tam něco?" zeptal se. "Jenom kočku," odvětil Schrödinger. Policista se podívá: "Vždyť ta kočka je mrtvá!" Teď se rozčílí Schrödinger: "No, teď už ano!"
krasny vtip , dakujem
Jede Einstein se Schrödingerem autem a přejedou kočku. Einstein zastaví, že se jde podívat, co s ní je. Schrödinger ho zastaví a říká: "Neblázni, chceš ji zabít?"
pekny, ale tento poznam. Trochu zle ho interpretujes...
Eintein mal povedat: relativne je ta macka v poriaku, pridaj...
Nikoliv zle, jen jinak. Ani to není z mé hlavy, jak jsem koupil, tak prodávám.
GigaLOL! Nejlepší fór za posledních dvacet let!
On z toho Heisenberga vyplývá i nějaký ten Murphyho zákon:
"Pokud víte, jak rychle jedete, tak jste se ztratili."
to je kouzelný.