Dva měsíce do Vánoc...
V obchodech už visí cingrlata...
eShopy už vyřvávají nákupy dárků...
V práci chtějí znát termíny vánoční dovolené...
Letos to zase dopadne tak, jako každý rok. Místo svátků klidu a míru budou svátky shonu, stresu a obžerství. Už začátkem prosince budu mít jedno jediné přání - ať jsou ty zpropadené Vánoce za mnou a je nejlíp už půlka ledna a všichni přestanou vyšilovat.
Co vy? Taky už jste přepnutí do režimu "už ať je po Vánocích"?
Člověk se může snažit sebevíc o Ladovské pojetí, ale okolí ho prostě chytne, semele, sežvýká a vyplivne. Nenadělám nic.
Vánoce, ten předěl mezi "Neužírejte mi to, když mi to dá tolik práce" a "Jen jezte, ať se to sní, byla by škoda, kdyby to zbylo, zkazilo se to a muselo se to vyhodit, když mi to dalo tolik práce" jsou šťastně za námi, ani jsme se s manželkou moc nehádali, jen tak normálně jako obvykle v tomto období.
BTW: Nevíte, jestli nějaká cestovka nenabízí vánoční pobyty mezi normálními lidmi v některém blázinci, nejlépe v klecovém lůžku, aby na mne nikdo nemohl?
Halelujá, přežili jsme!
Deset měsíců klid.
My co to neprožíváme,tak máme 12 měsíců klid.
Velká škoda, už aby zase přišla Vánoční pohoda.
někdo jí ještě má- zrovna koukám na bednu. na čt2 dávají pořad,jak si tam sokol s dukou povídaj. na stole sklenky s vínem- normálně takový typ pořadu nesleduju. já to dukovi nepočítám, ale tři měl určitě. to mu tam mohli přistavit kanďák.
edit// čtvrtá. tentokrát už mu nedolili hodně, jako u druhý.![]:)](//common4.poradna.net/images/smiley/evilsmile.gif)
Mešní krabicák?
kdyby měl krabicák, budu vnímat i zvuk, dal jsem si do uší haggardy. takhle jsem vryl do ramky jen něco ve smyslu: a musíte si vážit autority. tu mám doma, po tý je mu prd. ale zaujalo mi, že to byla taková jednostranná vožíračka. kdyby to byl v proslovu castro, tak to nedá.
Náš farář taky saje. Kajpu má kousek pod farou.
Svatí muži rozjímají nad sklenkou, Zeman chlastá.
Půllitrová sklenka - taky sklenka.