Dva měsíce do Vánoc...
V obchodech už visí cingrlata...
eShopy už vyřvávají nákupy dárků...
V práci chtějí znát termíny vánoční dovolené...
Letos to zase dopadne tak, jako každý rok. Místo svátků klidu a míru budou svátky shonu, stresu a obžerství. Už začátkem prosince budu mít jedno jediné přání - ať jsou ty zpropadené Vánoce za mnou a je nejlíp už půlka ledna a všichni přestanou vyšilovat.
Co vy? Taky už jste přepnutí do režimu "už ať je po Vánocích"?
Člověk se může snažit sebevíc o Ladovské pojetí, ale okolí ho prostě chytne, semele, sežvýká a vyplivne. Nenadělám nic.
Halelujá, přežili jsme!
Deset měsíců klid.
Velká škoda, už aby zase přišla Vánoční pohoda.
někdo jí ještě má- zrovna koukám na bednu. na čt2 dávají pořad,jak si tam sokol s dukou povídaj. na stole sklenky s vínem- normálně takový typ pořadu nesleduju. já to dukovi nepočítám, ale tři měl určitě. to mu tam mohli přistavit kanďák.
edit// čtvrtá. tentokrát už mu nedolili hodně, jako u druhý.![]:)](//common4.poradna.net/images/smiley/evilsmile.gif)
Mešní krabicák?
kdyby měl krabicák, budu vnímat i zvuk, dal jsem si do uší haggardy. takhle jsem vryl do ramky jen něco ve smyslu: a musíte si vážit autority. tu mám doma, po tý je mu prd. ale zaujalo mi, že to byla taková jednostranná vožíračka. kdyby to byl v proslovu castro, tak to nedá.
Náš farář taky saje. Kajpu má kousek pod farou.
Svatí muži rozjímají nad sklenkou, Zeman chlastá.
Půllitrová sklenka - taky sklenka.