Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Seznamování.

Tak jsem nakonec zavítal na debaty abych nebyl nakopán administrátory. :)
Je to na hraně poradny Život a Debat... Ale k věci... Psal jsem si s holkou na Badoo a ta mi řekla že jí dnes ráno kluk napsal v první zprávě "Ahoj jsi roztomilá" a ve druhé poslal foto svého stojícího péra. Ta mu řekla že je debil a on se velice divil proč. Ihned mě napadla myšlenka jestli to tak dělá i normálně, kdy přijde k dívce na zastávce, řekne "Ahoj" a vytasí péro z kalhot.
Tak jsem si řekl že udělám letmý průzkum -> založení falešného profilu na Badoo. Proklikám asi 20 profilů z toho 20 hned klikne že se jim líbím, 3 mě požádají o to jestli nechci dělat milenku a dalších pět hned odepíše a už z textu je jasné o co jde.

Pro srovnání s profilem kluka. Tam proklikám maximální počet 600 profilů, z toho 5 holek klikne na můj, 2 dají líbím se a ani jedna neodepíše. Člověk by si myslel že tímto způsobem lidstvo proste musí vymřít. Kluci už holky nebalí, neokouzlují, prostě vytáhnou péro a myslí si že holka hned zvlhne a běží si to s nimi rozdat.
Psal jsem si s další holkou, její reakce na toto byla jen vysmáté smajlíky a "klasika". Zrovna včera jí prý jeden psal "Pozvu tě na luxusní večeři a pak si pořádně zašukáme co ty na to?" a následně 10 fotek jeho péra.

Jak jsem psal, člověk by si myslel že lidstvo prostě musí vymřít protože ženy prostě penis jako seznámení nezajímá a jen je to obtěžuje. Ale přitom se stačí podívat na seznamku a prakticky každá 3tí holka okolo 20-28 let je těhotná a nebo má děti a hledá kluka. První dvě holky ale neodepisují protože sice se dle inzerátu chtějí seznámit ale.... ? Těžko říci když si zprávu přečtou ale neodepíšou.

Jak to tedy vlastně může fungovat? Ten svět je v hodně katastroválním stavu. Neuvěřitelné.
Náměty ? Diskuse ? Někdo něco ? Svůj názor na situaci ?

loading...
Předmět Autor Datum
Koukni se sem: http://www.zpovednice.cz/ To je ale materiálek. :x::beer:
Yarda 18.09.2016 16:23
Yarda
Zpovědnici moc dobře znám, někdy tam chodím. Tam je situace jednoduchá. 50% lidí se ptá vážně a potř…
IkaSGC 18.09.2016 16:25
IkaSGC
.. řekne "Ahoj" a vytasí péro z kalhot ... na zastávce určitě ne,ale ve vhodných zařízeních to zkrát… nový
kozakl 23.09.2016 13:23
kozakl
Hm, ja vubec netusim, jak vlastne Badoo funguje. Takze nejaky proklikani, libi se mi apod. mi nic ne…
merlouska 18.09.2016 18:22
merlouska
Tipoval bych je na zoufalce, kteří se snaží ulovit nějakou pipku ještě blbější, než jsou oni sami. J…
Prasak 18.09.2016 18:47
Prasak
Řekni sama, jako ženská, ty bys takovýho tupa chtěla za partnera? Jasne ze nechtela. Ale stejne ja…
merlouska 18.09.2016 18:53
merlouska
Pravda jest že Badoo se tváří jako jeden veliký spam. V principu to funguje tak že si člověk udělá ú… nový
IkaSGC 19.09.2016 22:26
IkaSGC
Je mi to opravdu záhadou kdy se tohle takhle zvrhlo. Kdyz zacal byt internet masove rozsireny a jed… nový
merlouska 20.09.2016 11:26
merlouska
Přesně tak. Dřív byl sex tak jednou maximálně dvakrát za rok a dneska by ho chtěl každý skoro denně.… nový
Araneus84 23.09.2016 09:45
Araneus84
Si predstav, ze existuje aj opak. Pisem si s kamoskou z netu uz asi 17 rokov, este sme sa nestretli… nový
fleg 20.09.2016 17:48
fleg
Obecně k tvému objevu toho, jak to na seznamkách chodí, jsi si odpověděl ve skutečnosti sám: - Když… nový
Araneus84 23.09.2016 09:53
Araneus84
A proč teda na těch seznamkách smrdí aj borci? Navíc v nepoměrným množství? nový
Prasak 23.09.2016 17:53
Prasak
Proč někdo sází sportku nebo chodí do herny ? Protože doufá, že právě on bude ten jeden z miliónu...… nový
Araneus84 24.09.2016 00:31
Araneus84
Nesouhlasím..... Pamatuji časy kdy jsem se já na seznamce seznámil s Ex a vydrželi jsme 6let. Tehdá… nový
IkaSGC 26.09.2016 17:35
IkaSGC
Ono je to i všudypřítomným pornem na internetu, takže si někteří jedinci asi myslí, že je to v pořád… nový
Prasak 26.09.2016 20:06
Prasak
Safra, tohle mě nenapadlo.... To musí být ono. To je pak vše jasné. :D poslední
IkaSGC 27.09.2016 15:51
IkaSGC

Zpovědnici moc dobře znám, někdy tam chodím. Tam je situace jednoduchá. 50% lidí se ptá vážně a potřebuje radu zbytek jen zahání nudu. Z reagujících jsou 80% lidi kteří se nudí a nemají nejmenší snahu problém řešit a zbylých 20% opravdu poradí. Člověk musí umět v tom kličkovat aby ten web šel použít. Jinak dobrá stránka, jen lidi blbci.

Hm, ja vubec netusim, jak vlastne Badoo funguje. Takze nejaky proklikani, libi se mi apod. mi nic nerika a nevim, jaky to tam ma vlastne efekt. Ale podle toho, co se tam posila.. neni to eroticka seznamka? :-D

Nicmene stejne jako je internet plny vselijakych posuku, kteri si tam troufnou i na to, co by v realu neudelali, tak stejne i v seznamkach se vyskytuji zvlastni jedinci, kteri si bud mysli, ze svym spodnim mozkem na nekoho zapusobi, nebo jsou proste jen exhibicionisti a dela jim dobre, ze se na to nekdo koukne.

Tipoval bych je na zoufalce, kteří se snaží ulovit nějakou pipku ještě blbější, než jsou oni sami. Jedinec schopný posílat obrázky svýho rozmnožovadla neznámým protistranám (aniž by věděl, zda je na druhé straně opravdu samička) musí mít problém navazovat vztahy v reálným životě. Řekni sama, jako ženská, ty bys takovýho tupa chtěla za partnera?

Seznamky jsem nikdy nepotřeboval a Badoo jsem zařadil na pomyslnou černou listinu z důvodu, jakým o sobě dávali vědět - spamem.
Ale ta myšlenka se založením falešnýho profilu na jiný pohlaví je zajímavá.

Řekni sama, jako ženská, ty bys takovýho tupa chtěla za partnera?

Jasne ze nechtela.
Ale stejne jako existujou jedinci schopni posilat obrazky sveho rozmnozovadla (super nazev btw), tak urcite existujou i pipky, kterym se to libi a jsou ochotny jim treba jeste poslat vlastni neoblecene obrazky. A treba na sebe prave na techhle seznamkach typu Badoo narazi, co ja vim.

(a ten spam mi ani nepripominej, taky me peknou chvili tocil)

Pravda jest že Badoo se tváří jako jeden veliký spam. V principu to funguje tak že si člověk udělá účet a pak má možnost klikat podle fotek jestli se druhý líbí, pokud se líbí a zalíbení opětuje (opět kliknutím na srdíčko u fotky) tak si můžou napsat zprávu (u holek kluci odepisují okamžitě a všichni, klukům holka odepíše v 1 případu ze 100).
To je vlastně celé Badoo, všech asi 20% celé aplikace, zbytek jsou neustálé dotazy jestli si nechcete koupit nějaký VIP účet a nebo že se líbíte někomu a Badoo vám neřekne komu dokud nezaplatíte a podobně.

Je to opravdu zajímavé jak dnešní trojnožci uvažují a chtějí se svými údy zalíbit. Není to jen na Badoo, třeba na Seznamka.cz penisy a oplzlé dotazy lítají také. Nebo třeba náhodný chat Omegle.com. Tam prakticky každý druhý chce sex, sex, sex.... Prostě se nedá normálně komunikovat. Je mi to opravdu záhadou kdy se tohle takhle zvrhlo.

Obecně k tvému objevu toho, jak to na seznamkách chodí, jsi si odpověděl ve skutečnosti sám:

- Když napíšeš holce, proč myslíš, že je to holka a ne jen falešný účet jako tvůj ?
- Když by ti napsalo denně 1000 holek, odpovídal bys všem nebo jen těm top 5 ?
- Holky na seznamkách jsou proto, že je nikdo nechce pro vztah. Vlezou na seznamku, dostanou denně pár stovek zpráv a to i když vypadají jako obludy (protože pro muže je zajímavé/vzrušující jednou vyzkoušet něco nevyzkoušeného/nového) a k jejich chybám zodpovědným za neschopnost nalezení vztahu v realném životě přibude ještě sebevědomí větší než titanik podložené pouze hromadou virtuálních "nápadníků".
Nutno podotknout že z těch x stovek/tisíc pisatelů by je pro vztah jiný než čistě sexuální nechtěl ani jeden.

Takže jak se seznámit ? Vyběhnout ven z pokoje mezi ty normální holky. Věř tomu, že je to mnohem snazší než jakákoli seznamka.

Proč někdo sází sportku nebo chodí do herny ? Protože doufá, že právě on bude ten jeden z miliónu...

Já netvrdím, že přes seznamku se nedá zapíchat, já tvrdím, že venku je to mnohem snazší a kvalita holek mnohem vyšší. Seznamka je jako hrabat se v popelnici a hledat něco použitelného. Ano, dá se to. Ale ...

Nesouhlasím..... Pamatuji časy kdy jsem se já na seznamce seznámil s Ex a vydrželi jsme 6let. Tehdá holky odepisovali a dokonce i měli chuť se opravdu seznámit. Bylo jich vícero to je pravda ale neřeším tak úpadek seznamek jako takových ale spíš úpadek v lidském mozku. Dnes je to samý sex a nic jiného. Chlapi si myslí že ženu sbalí tím že na ni vytasí hned na prvním schůzce penis a ona jim hned skočí ke kolenům a ženy si myslí že se seznámí tím že si vystaví inzerát a když se někdo ozve tak mu neodepíšou.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru

loading...