Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Seznamování.

Tak jsem nakonec zavítal na debaty abych nebyl nakopán administrátory. :)
Je to na hraně poradny Život a Debat... Ale k věci... Psal jsem si s holkou na Badoo a ta mi řekla že jí dnes ráno kluk napsal v první zprávě "Ahoj jsi roztomilá" a ve druhé poslal foto svého stojícího péra. Ta mu řekla že je debil a on se velice divil proč. Ihned mě napadla myšlenka jestli to tak dělá i normálně, kdy přijde k dívce na zastávce, řekne "Ahoj" a vytasí péro z kalhot.
Tak jsem si řekl že udělám letmý průzkum -> založení falešného profilu na Badoo. Proklikám asi 20 profilů z toho 20 hned klikne že se jim líbím, 3 mě požádají o to jestli nechci dělat milenku a dalších pět hned odepíše a už z textu je jasné o co jde.

Pro srovnání s profilem kluka. Tam proklikám maximální počet 600 profilů, z toho 5 holek klikne na můj, 2 dají líbím se a ani jedna neodepíše. Člověk by si myslel že tímto způsobem lidstvo proste musí vymřít. Kluci už holky nebalí, neokouzlují, prostě vytáhnou péro a myslí si že holka hned zvlhne a běží si to s nimi rozdat.
Psal jsem si s další holkou, její reakce na toto byla jen vysmáté smajlíky a "klasika". Zrovna včera jí prý jeden psal "Pozvu tě na luxusní večeři a pak si pořádně zašukáme co ty na to?" a následně 10 fotek jeho péra.

Jak jsem psal, člověk by si myslel že lidstvo prostě musí vymřít protože ženy prostě penis jako seznámení nezajímá a jen je to obtěžuje. Ale přitom se stačí podívat na seznamku a prakticky každá 3tí holka okolo 20-28 let je těhotná a nebo má děti a hledá kluka. První dvě holky ale neodepisují protože sice se dle inzerátu chtějí seznámit ale.... ? Těžko říci když si zprávu přečtou ale neodepíšou.

Jak to tedy vlastně může fungovat? Ten svět je v hodně katastroválním stavu. Neuvěřitelné.
Náměty ? Diskuse ? Někdo něco ? Svůj názor na situaci ?

loading...
Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Obecně k tvému objevu toho, jak to na seznamkách chodí, jsi si odpověděl ve skutečnosti sám: - Když…
Araneus84 23.09.2016 09:53
Araneus84
A proč teda na těch seznamkách smrdí aj borci? Navíc v nepoměrným množství? nový
Prasak 23.09.2016 17:53
Prasak
Proč někdo sází sportku nebo chodí do herny ? Protože doufá, že právě on bude ten jeden z miliónu...… nový
Araneus84 24.09.2016 00:31
Araneus84
Nesouhlasím..... Pamatuji časy kdy jsem se já na seznamce seznámil s Ex a vydrželi jsme 6let. Tehdá… nový
IkaSGC 26.09.2016 17:35
IkaSGC
Ono je to i všudypřítomným pornem na internetu, takže si někteří jedinci asi myslí, že je to v pořád… nový
Prasak 26.09.2016 20:06
Prasak
Safra, tohle mě nenapadlo.... To musí být ono. To je pak vše jasné. :D poslední
IkaSGC 27.09.2016 15:51
IkaSGC

Obecně k tvému objevu toho, jak to na seznamkách chodí, jsi si odpověděl ve skutečnosti sám:

- Když napíšeš holce, proč myslíš, že je to holka a ne jen falešný účet jako tvůj ?
- Když by ti napsalo denně 1000 holek, odpovídal bys všem nebo jen těm top 5 ?
- Holky na seznamkách jsou proto, že je nikdo nechce pro vztah. Vlezou na seznamku, dostanou denně pár stovek zpráv a to i když vypadají jako obludy (protože pro muže je zajímavé/vzrušující jednou vyzkoušet něco nevyzkoušeného/nového) a k jejich chybám zodpovědným za neschopnost nalezení vztahu v realném životě přibude ještě sebevědomí větší než titanik podložené pouze hromadou virtuálních "nápadníků".
Nutno podotknout že z těch x stovek/tisíc pisatelů by je pro vztah jiný než čistě sexuální nechtěl ani jeden.

Takže jak se seznámit ? Vyběhnout ven z pokoje mezi ty normální holky. Věř tomu, že je to mnohem snazší než jakákoli seznamka.

Proč někdo sází sportku nebo chodí do herny ? Protože doufá, že právě on bude ten jeden z miliónu...

Já netvrdím, že přes seznamku se nedá zapíchat, já tvrdím, že venku je to mnohem snazší a kvalita holek mnohem vyšší. Seznamka je jako hrabat se v popelnici a hledat něco použitelného. Ano, dá se to. Ale ...

Nesouhlasím..... Pamatuji časy kdy jsem se já na seznamce seznámil s Ex a vydrželi jsme 6let. Tehdá holky odepisovali a dokonce i měli chuť se opravdu seznámit. Bylo jich vícero to je pravda ale neřeším tak úpadek seznamek jako takových ale spíš úpadek v lidském mozku. Dnes je to samý sex a nic jiného. Chlapi si myslí že ženu sbalí tím že na ni vytasí hned na prvním schůzce penis a ona jim hned skočí ke kolenům a ženy si myslí že se seznámí tím že si vystaví inzerát a když se někdo ozve tak mu neodepíšou.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru

loading...