Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Seznamování.

Tak jsem nakonec zavítal na debaty abych nebyl nakopán administrátory. :)
Je to na hraně poradny Život a Debat... Ale k věci... Psal jsem si s holkou na Badoo a ta mi řekla že jí dnes ráno kluk napsal v první zprávě "Ahoj jsi roztomilá" a ve druhé poslal foto svého stojícího péra. Ta mu řekla že je debil a on se velice divil proč. Ihned mě napadla myšlenka jestli to tak dělá i normálně, kdy přijde k dívce na zastávce, řekne "Ahoj" a vytasí péro z kalhot.
Tak jsem si řekl že udělám letmý průzkum -> založení falešného profilu na Badoo. Proklikám asi 20 profilů z toho 20 hned klikne že se jim líbím, 3 mě požádají o to jestli nechci dělat milenku a dalších pět hned odepíše a už z textu je jasné o co jde.

Pro srovnání s profilem kluka. Tam proklikám maximální počet 600 profilů, z toho 5 holek klikne na můj, 2 dají líbím se a ani jedna neodepíše. Člověk by si myslel že tímto způsobem lidstvo proste musí vymřít. Kluci už holky nebalí, neokouzlují, prostě vytáhnou péro a myslí si že holka hned zvlhne a běží si to s nimi rozdat.
Psal jsem si s další holkou, její reakce na toto byla jen vysmáté smajlíky a "klasika". Zrovna včera jí prý jeden psal "Pozvu tě na luxusní večeři a pak si pořádně zašukáme co ty na to?" a následně 10 fotek jeho péra.

Jak jsem psal, člověk by si myslel že lidstvo prostě musí vymřít protože ženy prostě penis jako seznámení nezajímá a jen je to obtěžuje. Ale přitom se stačí podívat na seznamku a prakticky každá 3tí holka okolo 20-28 let je těhotná a nebo má děti a hledá kluka. První dvě holky ale neodepisují protože sice se dle inzerátu chtějí seznámit ale.... ? Těžko říci když si zprávu přečtou ale neodepíšou.

Jak to tedy vlastně může fungovat? Ten svět je v hodně katastroválním stavu. Neuvěřitelné.
Náměty ? Diskuse ? Někdo něco ? Svůj názor na situaci ?

Příspěvek do debaty

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat