Opravdu českým firmám chybějí technici?
http://www.novinky.cz/ekonomika/399610-ceskym-firmam-chybeji-technici-i-delnici.html
Nedávno jsem dvěma personálním agenturám zaslal e-mail:
Dost často narážím na nářky zaměstnavatelů a personalistů, že obtížně shánějí techniky.
Já jsem elektroinženýr, co se týká vyhlášky 50/78 Sb., mám (resp. u posledního zaměstnavatele jsem měl) přezkoušení podle § 6, 7, 8 a 10 do 1000V.Nedávno jsem odešel do starobního důchodu. V podstatě z rodinných důvodů, ale ty už, bohužel, pominuly.
Tak se chci zeptat na váš názor, zda má smysl se ucházet v mém věku o nějaké zaměstnání odpovídající mému vzdělání nebo zda nemá cenu psát životopis, protože průměrný personalista, když dojde k datu mého narození už dál číst nebude.
Z jedné obratem odpověděli, že žádné místo pro mne nemají (ale na to jsem se neptal, ani jsem nepsal, o jaké místo bych měl zájem), soudruzi ze druhé asgentury se ani nenamáhali mne poslat do (_!_).
Tak jak to tedy je?
To je asi normální.. Když se některé firmy neozvou ani po absolvování pohovoru..
Upřímně, nechceš si raději užívat důchodu?
Ono nie je problem len v technikoch, ale vseobecne v ludoch.
Kamarat mi rozpraval pribehy zo svojej firmy, kde pracuje ako vyrobny riaditel (cca 100-120 ludi) ako je problem zohnat normalneho cloveka do vyroby, co by aspon chodil do prace.
Na SK mame totizto este jeden problem a to, ze nas superpremier znizil nezamestnanost tak, ze povyhadzoval ludi z uradu pace a tito presli pod sukromne agentury, ktore ich posielaju do prace a tak to aj vyzera. Kvalita nic moc, vzdelanie 0 bodov a samozrejme castokrat sa to konci tak, ze po 2 dnoch nepridu do prace vobec, takze ich zaskoci iny agenturnik.
a kolik platí? 50kč na hodinu? to se nemůže divit, že nikoho nesežene.
Neviem kolko si berie agentura, respektive kolko dostavaju ti ludia, ale nebude to vela, pretoze mi povedal, ze jho najlepsi nastavavocaci strojov maju cca 4 eura/h.
Tiez mam pocit, ze cesta by bola zamestnat za rovnake peniaze 80 a nie 100 ludi a mozno by sa ta kvalita zlepsila.
podívej, o výplatě udělám stojku a 17k jde do pihele. režie vlastního bytu, jídlo, potřeby do domácnosti, taky chceme žít.... za rovnaké peníze stačí vyhodit nepotřebné lidi, tím se cena práce zvýší. zrovna dneska jsem zažil 4 geodetické firmy o cca. 5ti lidech za skupinu, co se snažily vytvořit graf rovinnosti plochy. hodilo jim to tam občas i o 10 cm. já si za svou práci zodpovídám- stačím si na to sám a ne živit 20 lidí navíc. o manažerech manažerů ani nemluvím.
Tak tohle téma mě docela zajímá, jelikož jsem zrovna jeden z druhé strany barikády. Ani ne za měsíc budu skládat SZZ z bakalářského studia, obor Energetika - Teplárenství, takže jak vy (myslím tím všechny tady) říkáte, mladej a nezkušenej. Docela by mě zajímalo, jak se mi bude hledat práce za dva roky (po dokončení Ing.), jelikož praxe se u mě pohybuje na bodu 0. Jediné řešení, které vidím jako reálné, je se během následujících dvou let postupně začlenit do nějaké firmy. Jinak k všemu příspěvku, i já jsem na zkoušku poslal nedávno dva životopisy a ani do té (_!_) mě neposlali. To by mě teda zajímalo, koho hledají :D
Budeš muset hledat nějakou pozici označenou jako vhodnou pro absolventy.
Pokud jsi teď posílal životopis a ještě nemáš ani toho bakaláře ukončenýho, tak se nediv, moc zaměstnavatelů se asi nebude chtít zabývat někým, kdo ještě studuje (tedy pokud máš denní studium) a dokud Bc nemáš jistýho, tak se tím ani ohánět nemůžeš, takže pro potenciální zaměstnavatele jsi stále jen absolvent SŠ.