Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Ví někdo, jak to vlastně dopadlo s panem superfotbalistou Limberským?

Čas asi opravdu vše zahojí. Tedy určitě u někoho opravdu rychleji, než u ostatních. Když jsme se dívali na vystoupení našich fotbalistů se Skotskem (to tady hodnotit nechci), naskočila nám při pohledu na mizerný výkon pana Limberského vzpomínka na jeho nehodu a na den, kdy jsme byli loni na podzim osobně svědky jeho "oslavného" gesta na Příbramském stadionu. Nevím, zda to bylo slyšet v telce, ale i početný kotel Plzeňáků na to skandoval "Limberský, ty jsi hovado"....a tento pokřik se opakoval ještě několikrát během zápasu.

Proč to píši? Chtěl bych se zeptat, máme velikonoce a policie ČR jasně v médiích deklarovala, že budou zvýšené kontroly se zaměřením na alkohol za volantem. OK, beru, taky nechci být zabit opilým koledníkem. Ale, já jsem myslel, že řízení pod vlivem alkoholu 1 promile a více je nikoliv přestupek, ale trestný čin. Jestli je zde nějaký JUDr, pokud možno nevystudovaný za 3 měsíce v Plzni, rád bych dostal vysvětlení, zda tento zákon platí jen pro obyčejné smrtelníky, nebo pro všechny. Možná nám to uniklo, ale psali někde o trestním stíhání tohoto západočeského miláčka? A proč mám pocit, že kdybych to provedl já, už bych dávno bručel?

Co vy na to?

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak jsem se musel podívat, wo co go: http://zpravy.idnes.cz/statni-zastupitelstvi-zastavilo-stihani-… nový
Yarda 27.03.2016 10:15
Yarda
4 roky podmínka ti přijde málo? Fakt si myslíš, že kdyby se to stalo tobě, tak dopadneš hůř? Vždyť u… nový
Wikan 27.03.2016 15:00
Wikan
Tiez si myslim, ze podmienka je primerana a rovnako to riesia aj u nas. Takze ziadne zametanie sa ne… poslední
fleg 27.03.2016 18:12
fleg

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru