Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Ví někdo, jak to vlastně dopadlo s panem superfotbalistou Limberským?

Čas asi opravdu vše zahojí. Tedy určitě u někoho opravdu rychleji, než u ostatních. Když jsme se dívali na vystoupení našich fotbalistů se Skotskem (to tady hodnotit nechci), naskočila nám při pohledu na mizerný výkon pana Limberského vzpomínka na jeho nehodu a na den, kdy jsme byli loni na podzim osobně svědky jeho "oslavného" gesta na Příbramském stadionu. Nevím, zda to bylo slyšet v telce, ale i početný kotel Plzeňáků na to skandoval "Limberský, ty jsi hovado"....a tento pokřik se opakoval ještě několikrát během zápasu.

Proč to píši? Chtěl bych se zeptat, máme velikonoce a policie ČR jasně v médiích deklarovala, že budou zvýšené kontroly se zaměřením na alkohol za volantem. OK, beru, taky nechci být zabit opilým koledníkem. Ale, já jsem myslel, že řízení pod vlivem alkoholu 1 promile a více je nikoliv přestupek, ale trestný čin. Jestli je zde nějaký JUDr, pokud možno nevystudovaný za 3 měsíce v Plzni, rád bych dostal vysvětlení, zda tento zákon platí jen pro obyčejné smrtelníky, nebo pro všechny. Možná nám to uniklo, ale psali někde o trestním stíhání tohoto západočeského miláčka? A proč mám pocit, že kdybych to provedl já, už bych dávno bručel?

Co vy na to?

Předmět Autor Datum
Když se ve fotbale prodá/koupí cokoliv, proč by to nešlo s nějakými promile? Stačí se podívat do zák… nový
L-Core 26.03.2016 09:47
L-Core
Tak jsem se musel podívat, wo co go: http://zpravy.idnes.cz/statni-zastupitelstvi-zastavilo-stihani-… nový
Yarda 27.03.2016 10:15
Yarda
4 roky podmínka ti přijde málo? Fakt si myslíš, že kdyby se to stalo tobě, tak dopadneš hůř? Vždyť u… nový
Wikan 27.03.2016 15:00
Wikan
Tiez si myslim, ze podmienka je primerana a rovnako to riesia aj u nas. Takze ziadne zametanie sa ne… poslední
fleg 27.03.2016 18:12
fleg

Když se ve fotbale prodá/koupí cokoliv, proč by to nešlo s nějakými promile? Stačí se podívat do zákulisí, mezi navrátivší se nepochybně polepšené "odsouzené", na Ivánku, kamaráde…

Myslím, že bys za 1 promile a více neseděl ani ty. Třeba panovi fotbalistovi vyměřili pokutu a na nějaký čas sebrali papíry. Noviny nemusí přece psát o kauze kdejakého ožralého blbečka, nemusí psát ani o eskapádách slavného a moudrého kopálisty.

----
Každý to má s fanděním různým sportům různě. Pro mě fotbal (a tenis) představuje s těmi svými primadonami absolutní dno.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru