18-ročný a menej v puboch
Dnes som sa cestou z práce zastavil na jedno (1-2, slovom 12
) a zaujala ma jedna vec: Človek mladší ako 18r. nesmie piť, ale 17 ročná čašníčka je OK?
Dnes som sa cestou z práce zastavil na jedno (1-2, slovom 12
) a zaujala ma jedna vec: Človek mladší ako 18r. nesmie piť, ale 17 ročná čašníčka je OK?
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
Je tam asi jako brigádnice o prázdninách. A číšník přece pít nemusí :) L-Core 01.07.2015 19:02 |
L-Core | |
ved tak to je, len mi to pripadá "ujeté" Qet 01.07.2015 19:03 |
Qet | |
Mně na tom nic divného nepřipadá. Jó, kdyby byl třeba sommeliérem, to by bylo divnější :) L-Core 02.07.2015 08:30 |
L-Core | |
sommeliér má přece kýbl na plivání a to víno nepije.. ;-)
sommeliérství se normálně vyučuje na stře… touchwood 02.07.2015 08:33 |
touchwood | |
já si trošku rejpnu- nezletilý je úmyslně vystaven vlivu pasivního kuřáctví, nehledě na to, že má os… kmochna 02.07.2015 08:53 |
kmochna | |
Naštěstí teď už konečně platí zákaz kouření, takže pokud je vystavená smradu z cigaret, tak ho snad… Pan Töfl 02.07.2015 16:20 |
Pan Töfl | |
hahaha platnos a účinnost jsou dva různé pojmy.. poslední icepower32 03.07.2015 00:12 |
icepower32 |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Je tam asi jako brigádnice o prázdninách. A číšník přece pít nemusí :)
ved tak to je, len mi to pripadá "ujeté"
Mně na tom nic divného nepřipadá. Jó, kdyby byl třeba sommeliérem, to by bylo divnější :)
sommeliér má přece kýbl na plivání a to víno nepije..
sommeliérství se normálně vyučuje na středních školách
já si trošku rejpnu- nezletilý je úmyslně vystaven vlivu pasivního kuřáctví, nehledě na to, že má osoba do 18ti let do takového zařízení vstup zakázán. co tam tedy dělá?... když se vrátím k tématu.
Naštěstí teď už konečně platí zákaz kouření, takže pokud je vystavená smradu z cigaret, tak ho snad může vykázat(ona nebo obshluha nebo majitel)
hahaha platnos a účinnost jsou dva různé pojmy..