Máte nějaké fóbie/strach z něčeho?
Již delší dobu trpím nějakou poruchou nebo fóbií a to konkrétně z mytí nádobí. Přitom mytí nádobí je každodenní činnost, ale já to prostě nedokáži, vždy když mam mít nádobí udělá se mi špatně a bojím se sáhnout do vody. Vždy musí nádobí umýt někdo jiný, rukavice nepomáhají a myčku nemáme. Připadám si trapně, když se mě třeba někdo zeptá co jestli myji nádobí a já řeknu ne, bojím se toho. Co Vy, máte něco ať nejsem sám.
Já mám třeba strach z otevřený vody. Myslím zejména oceán, kde prostě nedohlédnete nikam na pevninu. Taková ta nejistota, co je pod váma. A celkově mám takový zvláštní pocit z vodních příšer :D. Takových těch co jsou obrovský. Ale stačí mi i velký bílý žralok. Potkat ho na otevřený vodě, tak se asi podělám. Ale na druhou stranu to není vyloženě strach, spíš mi stačí vidět to v TV a je to takový vzrušení (ne sexuální :D). Filmy s takovýma příšerama popř. obrovskejma žralokama a otevřenou vodou miluju. Krom těch typu Megažralok vs. Obří oliheň, to je tak špatně udělaný, že si to prostě člověk těžko představuje.
Hm tak si vyskúšaj hru stranded deep, je to taká zohrievacia terapia na začiatok, budeš tam mať možnosť stret so žralokmi neboj sa
Časom už budeš smelší v realite