Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Máte nějaké fóbie/strach z něčeho?

Již delší dobu trpím nějakou poruchou nebo fóbií a to konkrétně z mytí nádobí. Přitom mytí nádobí je každodenní činnost, ale já to prostě nedokáži, vždy když mam mít nádobí udělá se mi špatně a bojím se sáhnout do vody. Vždy musí nádobí umýt někdo jiný, rukavice nepomáhají a myčku nemáme. Připadám si trapně, když se mě třeba někdo zeptá co jestli myji nádobí a já řeknu ne, bojím se toho. Co Vy, máte něco ať nejsem sám.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak to já mam fobii ze žehličky, co se týče domácích prací.
manas 29.01.2015 23:14
manas
To já taky. A čeká na mne hromada vypraného a nevyžehleného prádla. Nevíte, jak se tahle fóbie řekne…
Yarda 02.02.2015 21:14
Yarda
Hadrofobia. nový
Prasak 03.02.2015 01:33
Prasak
Já mám třeba strach z otevřený vody. Myslím zejména oceán, kde prostě nedohlédnete nikam na pevninu.… nový
LeBron23 03.02.2015 10:12
LeBron23
A víš že žraloci krouží kolem své oběti právě proto aby se tato pos*ala a oni to pak žrali bez ho*en… nový
Redsnake 03.02.2015 10:14
Redsnake
:-D:-D nový
Niko Bellic 03.02.2015 10:50
Niko Bellic
Hm tak si vyskúšaj hru stranded deep, je to taká zohrievacia terapia na začiatok, budeš tam mať možn… poslední
kingdomcome1 03.02.2015 18:57
kingdomcome1

Já mám třeba strach z otevřený vody. Myslím zejména oceán, kde prostě nedohlédnete nikam na pevninu. Taková ta nejistota, co je pod váma. A celkově mám takový zvláštní pocit z vodních příšer :D. Takových těch co jsou obrovský. Ale stačí mi i velký bílý žralok. Potkat ho na otevřený vodě, tak se asi podělám. Ale na druhou stranu to není vyloženě strach, spíš mi stačí vidět to v TV a je to takový vzrušení (ne sexuální :D). Filmy s takovýma příšerama popř. obrovskejma žralokama a otevřenou vodou miluju. Krom těch typu Megažralok vs. Obří oliheň, to je tak špatně udělaný, že si to prostě člověk těžko představuje.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru