Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Ukradené české děti a socialistická přetvářka

Když už tady někteří jedinci vehemntně dělí na pravici a levici, komunisty a kapitalisty, socialisty a liberály, přičemž se tu neustále vyskytují témata, kde se od některých dočítám, že socialismus bylo to pravé ořechové a levicové myšlení je to jediné správné pro "inteligentní lidi", narazil jsem na jeden článek/blog, který je podle mého názoru velmi trfný a bohužel pro ně do puntíku pravdivý.
Takže, kde jsou všichni ti dobrosrdeční "pachatelé dobra"? Že by měli plné ruce práce s obhajováním projevu "našeho" prezidenta, boje za ruská práva, boje za ty romská nebo muslimská a vymýšlení, co zase kuje západ?
Notabene jako náhodou se ani v diskuzi nevyskytují, na iDnes jindy tak hojní, bojovníci internacionály, kteří jsou v jiných tématech tak sveřepí a neústupní ve svém "svatém boji".

Čím to že to musí zachraňovat ti asociální libertariáni, bez kousku empatie v těle?

Pokud chce někdo namítat, že kvůliva vlastnímu prospěchu, tak neměli by náhodou nebýt vůbec slyšet přes zástup řvoucích a angažujících se Dinstbierů, Zemanů, Filipů, Marxových, Semelových a jiných vysoce sociálních a milujících bytostí?

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ve Finsku také kradou děti, jako v nacistickém Norsku. Ukradli jedno ruské matce
IQ37 12.11.2014 19:15
IQ37
jako v nacistickém Norsku Úžasné... Právě jsme se dozvěděli, že norští socialisté, kteří si libují… poslední
Roker 12.11.2014 23:45
Roker

jako v nacistickém Norsku

Úžasné... Právě jsme se dozvěděli, že norští socialisté, kteří si libují ve zpívání internacionály jsou nacisté. :-D

Pokud jsi to myslel tak (nebo autor článku), že komunista a nacista v podstatě jedno jest (stejná špína), tak pak nezbývá než souhlasit... Sice trošku nešťastně prezentováno, ale souhlasit by se dalo. Proč mám ale pocit, že je to jen "obrana formou (smysl naprosto postrádajícího) útoku" na článek, na který prostě vy "pachatelé dobra" nemáte co říci?

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru