Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Ukradené české děti a socialistická přetvářka

Když už tady někteří jedinci vehemntně dělí na pravici a levici, komunisty a kapitalisty, socialisty a liberály, přičemž se tu neustále vyskytují témata, kde se od některých dočítám, že socialismus bylo to pravé ořechové a levicové myšlení je to jediné správné pro "inteligentní lidi", narazil jsem na jeden článek/blog, který je podle mého názoru velmi trfný a bohužel pro ně do puntíku pravdivý.
Takže, kde jsou všichni ti dobrosrdeční "pachatelé dobra"? Že by měli plné ruce práce s obhajováním projevu "našeho" prezidenta, boje za ruská práva, boje za ty romská nebo muslimská a vymýšlení, co zase kuje západ?
Notabene jako náhodou se ani v diskuzi nevyskytují, na iDnes jindy tak hojní, bojovníci internacionály, kteří jsou v jiných tématech tak sveřepí a neústupní ve svém "svatém boji".

Čím to že to musí zachraňovat ti asociální libertariáni, bez kousku empatie v těle?

Pokud chce někdo namítat, že kvůliva vlastnímu prospěchu, tak neměli by náhodou nebýt vůbec slyšet přes zástup řvoucích a angažujících se Dinstbierů, Zemanů, Filipů, Marxových, Semelových a jiných vysoce sociálních a milujících bytostí?

Příspěvek do debaty

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat