Las Vegas
Čo si myslíte o tomto meste? Ja si myslím že je to mesto hazardu alebo ešte lepšie mesto hriechov a buď tam zbohatneš alebo sa z teba stane holiganec Ale každopádne veľmi rád by som sa tam išiel pozrieť a hlavne zahrať si poker
Čo si myslíte o tomto meste? Ja si myslím že je to mesto hazardu alebo ešte lepšie mesto hriechov a buď tam zbohatneš alebo sa z teba stane holiganec Ale každopádne veľmi rád by som sa tam išiel pozrieť a hlavne zahrať si poker
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Bez peněz do Las Vegas nelez
Jinak město mafie.
Bohužel, má mnoho kasín, heren, barů apod. Není se tedy čemu divit když je tam větší míra zločinu a mafiánství. Nelze to ale soudit,v životě jsem tam nebyl (Chocholoušek zřejmě ano, když ví o mafii-jako by si myslel že v Česku není.)
Ten byl všude. Jen tam (bohužel) nezůstal.
Co zítra? Plánuješ přesčas?
Velká blikavá města mě děsí. Líbilo se mi v jižních Čechách a ve Skotsku (i když tam byla kosa). Lochnesku jsem neviděl.
Taky tak. Včera jsem navštívil Třeboň (tam jsem pojedl rybu a popil Regenta) a paráda. Kdepak nějaká velká uhoněná města.
A zrcadlo? Máš?
Třeboňsko nemá chybu. Mám tam kamarády, uvažuju, že si u nich lajznu vánoce. Lochnesku v zrcadle vidím každé ráno - neznám toho tvora, ale vždy jej umyju . Náhodou jsem si dovezl pravý ručně dělaný vlněný kilt - paní v penzionu uvěřila, že jsem nefalšovaný Valach ze střední Evropy a odměnila mne suknicí (pánskou) v barvách jejího klanu (modrá, fialová, zelená).
V zimě (a ono nejen v zimě) tam může být krásně! Včera jsem nasál krásnou podzimní atmosféru. No a když tam budeš, vydej se do kraje zvaného Česká Kanada. Nová Bystřice, úzkokolejky, Klášter, Slavonice a podobně. Byl jsem tam loni v zimě (bylo asi mínus deset) a paráda. V létě je tam na můj vkus moc lidí a cyklistů...
Taky se divím, co za osobu na mě po ránu kouká tím okénkem nad umyvadlem. Přemýšlím, jestli jsem někoho takového vůbec zval do domu
Zimu jsem tam nezažil, podzim /věřím/ může být hezký. Dík za destinace.
Zažil jsem tam i léto, myslím tedy okolí Nové Bystřice a je tam fakt nádherně. Za shlédnutí stojí i kdysi mocný hrad Landštejn a určitě nevynechej restauraci pod hradem. Široko daleko vyhlášená rybími specialitami. No a Slavonice? Krásné, leč malé město s nebývale zachovalým koloritem. Jen se tedy vymyká označení "jižní Čechy", neboť patří již do země Moravské.
Jaro i léto v Třeboňsku znám. Nikoliv zimu či podzim. Ty tam někde poblíž bydlíš?
Mno, v dnešní době lze i 170-190 km považovat za "poblíž" Jsem rodilý (nebudu zde vypisovat další adjektiva, kterými mé spoluobyvatele jistý jedinec počastoval) Pražák. Jihočechy jsou dobře dosažitelné, buď autem (2,5-3 hod.) nebo i vlakem přes Benešov, Tábor a Veselí; časově to vyjde třeba zrovna do Třeboně stejně, v sobotu jsem tam byl s kamarádkou vlakmo, byla opětovně akce v Lidlu - jednodenní síťová jízdenka za 199,- Kč.
Loni jsme se na takovou jízdenku mrkli do Mariánských Lázní a už kujeme pikle, kam pojedeme až bude akce příště
Já si jižní Čechy projel dvakrát na kole (asi pětisetkilometrová štreka, spaní pod širákem, bezvadná parta). Dneska už jsem na to poněkud starý... Už jsem poslal mejla třeboňským kámošům, snad mě na ty vánoce do prdele nepošlou .
K tomu stáří jedna povzbuzující písnička
https://www.youtube.com/watch?v=8JN9IvbufiQ
Stručně řečeno, nidky nejsi na nic starý
Ale ne, páprda (snad) nejsem. Já jen, že bych asi už nedal ten širák .