Těším se, až kluk doroste do věku, kdy to začne... Pak koupím dva stejné modely nějakého základního modelu a budem stavět...
No to jsem si představoval taky. Kluk ale modelařině nikdy nepřišel na chuť. Je ale možné, že jsem na to šel prostě blbě, i když jsem se snažil k ničemu ho netlačit. Stavebnic "pro něj" mám habakuk, ale zbydou na mě. Možná pro vnoučata...
taky by se dal bouchnout ten qetův apač a my mu budeme do toho kafrat. jsem pro dočasnou amnestii screenů v rastrech o rozměrech minimálně 10ti mega.
10ti hodněbajtová příloha určitě u adminů neprojde. Nevím, kolik je limit teď, ale tipuju ty základní 2MB a to imho na slušný fotky stačí. Ale Qet by referovat mohl. O víkendu zkusím vytáhnout tu rozpracovanou Lancii, abych mohl jít příkladem. Mám tam, pokud si pamatuji, problém. Trochu jsem pokazil obtisky a ač jsem nechtěl, budu muset jít do patiny. Resp. budu tu patinu opravovat...
Tak ny. Obtisky jsou gut, bude to chtít jenom maličko zaprášit a vyrobit světlé plácačky. edit: Ale jo, chyby tam jsou. Mám kupříkladu nalepená světla, takže svinčík ve spárách masky už neudělám...
hodněbajtová příloha půjde přílohovat jako externí odkaz pomocí tagu [imgx][/imgx]
Fotka je ještě rozklikávací
Tady pár fotek pro naladění. Vytáhl jsem to z krabice a snad to konečně dodělám. Jsou tam chybky, ale nic, co by nešlo schovat patinou. Chtěl jsem to zaprasit pískem, ale uvědomil jsem si, že model stojí na slickách, takže asi je to z nějaký asfaltový erzety. Tak to asi nebudu smět přehnat, i když v Řecku se asi práší všude... Sání motoru není tak extrémně žluté, to zkresluje blesk u foťáku (foceno Nokií, takže nic moc). Na konečné fotky zkusím u syna vyžebrat jeho starší Panasonic, Fujinu mi nepučí určitě... (Jsem to dopracoval, když nepočítám tu 720UZ, tak nemám slušnější foťák...) (V náhledech jsou větší fotky.)
Je to krásný a jsou to naprostý šílenci. Hlavně koukám, že to měl po kupě za nějakých deset dní... Zřejmě tedy diorama, bez stavby té F14. Ale stejně..
chladnicku som kuchol, teda kompresor mam, ale rusky aerograf je nepouzitelny :C. On teda nikdy nejak extra netesnil, ale gumove tesnenia su na prach... poradi niekto pistol ? vacsinou robim 1/72, takze tenka linka a body bez machul
Iwata. Typ podle stavu peněženky, nic lepšího není.
mas nejaku osobnu skusenost? pozeram ich web, ale vybrat si neviem. je nejaky CZ/SK dovozca?
Byl jsem pryč, tak odpovídám až teď. Nakupuju na http://www.airbrush-online.cz/, mají i stránky v SK a taky tam dodávají. Pořídil jsem si tohle. Majitel je Dimitrij Marenkov a aibrushi se věnuje profesionílně. Kdybys ses tam rozhodl něco koupit nebo měl nějaký dotaz, klidně mu napiš nebo zavolej.
Těším se, až kluk doroste do věku, kdy to začne... Pak koupím dva stejné modely nějakého základního modelu a budem stavět...
No to jsem si představoval taky. Kluk ale modelařině nikdy nepřišel na chuť. Je ale možné, že jsem na to šel prostě blbě, i když jsem se snažil k ničemu ho netlačit. Stavebnic "pro něj" mám habakuk, ale zbydou na mě. Možná pro vnoučata...
taky by se dal bouchnout ten qetův apač a my mu budeme do toho kafrat. jsem pro dočasnou amnestii screenů v rastrech o rozměrech minimálně 10ti mega.
10ti hodněbajtová příloha určitě u adminů neprojde. Nevím, kolik je limit teď, ale tipuju ty základní 2MB a to imho na slušný fotky stačí.

Ale Qet by referovat mohl. O víkendu zkusím vytáhnout tu rozpracovanou Lancii, abych mohl jít příkladem. Mám tam, pokud si pamatuji, problém. Trochu jsem pokazil obtisky a ač jsem nechtěl, budu muset jít do patiny. Resp. budu tu patinu opravovat...
Tak ny. Obtisky jsou gut, bude to chtít jenom maličko zaprášit a vyrobit světlé plácačky.
edit: Ale jo, chyby tam jsou. Mám kupříkladu nalepená světla, takže svinčík ve spárách masky už neudělám...
hodněbajtová příloha půjde přílohovat jako externí odkaz pomocí tagu [imgx][/imgx]
Fotka je ještě rozklikávací
Tady pár fotek pro naladění. Vytáhl jsem to z krabice a snad to konečně dodělám. Jsou tam chybky, ale nic, co by nešlo schovat patinou. Chtěl jsem to zaprasit pískem, ale uvědomil jsem si, že model stojí na slickách, takže asi je to z nějaký asfaltový erzety. Tak to asi nebudu smět přehnat, i když v Řecku se asi práší všude...
![[404-lancia07-jpg]](http://debaty.net/files/404-lancia07-jpg)
Sání motoru není tak extrémně žluté, to zkresluje blesk u foťáku (foceno Nokií, takže nic moc). Na konečné fotky zkusím u syna vyžebrat jeho starší Panasonic, Fujinu mi nepučí určitě... (Jsem to dopracoval, když nepočítám tu 720UZ, tak nemám slušnější foťák...)
(V náhledech jsou větší fotky.)
To je ze stavebnice. Tohle je z ničeho:)
Karle, neštvi, my jsme lepiči a ne vývojáři.
Tenhle je taky nechutnej. Japonec…
Je to krásný a jsou to naprostý šílenci. Hlavně koukám, že to měl po kupě za nějakých deset dní... Zřejmě tedy diorama, bez stavby té F14. Ale stejně..
chladnicku som kuchol, teda kompresor mam, ale rusky aerograf je nepouzitelny :C. On teda nikdy nejak extra netesnil, ale gumove tesnenia su na prach...
poradi niekto pistol ? vacsinou robim 1/72, takze tenka linka a body bez machul
Iwata. Typ podle stavu peněženky, nic lepšího není.
mas nejaku osobnu skusenost? pozeram ich web, ale vybrat si neviem. je nejaky CZ/SK dovozca?
Byl jsem pryč, tak odpovídám až teď. Nakupuju na http://www.airbrush-online.cz/, mají i stránky v SK a taky tam dodávají. Pořídil jsem si tohle. Majitel je Dimitrij Marenkov a aibrushi se věnuje profesionílně. Kdybys ses tam rozhodl něco koupit nebo měl nějaký dotaz, klidně mu napiš nebo zavolej.