Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Fenomén olivový olej...

když už jsme u těch tuků, tak nejlepšejší obal. řízek, co jsem kdy jedl bylo u babičky jako mládě. otlučený starý kastrůlek na plotně, kde se topilo dřívím. velký kus krkovičky doslova utopený v domácím sádle. žraly jsme to bez chleba.

zato dneska škoda mluvit, při těch cenách- ani hranolky si nedělám, abych neslyšel to protivný: lej tam toho míň, víš kolik to stálo? to tam mám na tu pánev plivnout.

kdys jsem experimentovat s landšmítem- se přilepil na tefl. pánev. já su v podstatě vegetarián.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat