Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Možnost kursového sázení

Dobrý den,pokud by měl někdo zájem spolupracovat s námi v oblasti kursového sázení s dlouhodobým ziskem levně a kvalitně,tak můžete psát na e-mail:klubtiperu@seznam.cz,případně bych byl rád,kdyby se tady debata o kursovém sázení,ale i sportu obecně klidně rozjela.Jakékoli další nápady a náměty,případně dotazy jsou samozřejmě vítány :-).

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pokud sem nenapíšeš pravidla, pak nemám jediného důvodu si nemyslet, že se jedná o prachsprosté leta…
Moas 08.09.2014 14:37
Moas
Pravidla a podrobnosti sdělujeme opravdu jen vážným zájemcům,pokud se to někomu nezdá,tak to je jeho…
klubtiperu 08.09.2014 23:29
klubtiperu
Z marketingoveho hladiska je tento system prezentacie uplne proti akejkolvek logike. Navyse utajenie…
fleg 10.09.2014 07:06
fleg
Takze nie ty mas byt urazeny, ale ja. Vopred som bol odsudeny do skupiny nevaznych zaujemcov a to le…
Radek 10.09.2014 10:30
Radek
Radku to je tvoj sukromny pocit, ja napriklad antivir ludom odporucam, pretoze je imho lepsie mat ne… poslední
fleg 11.09.2014 09:02
fleg

Pravidla a podrobnosti sdělujeme opravdu jen vážným zájemcům,pokud se to někomu nezdá,tak to je jeho věc,pár lidí už se nám ozvalo a na základě našich pravidel se do toho buď dají nebo ne zcela dobrovolně,nikoho do ničeho nenutíme,takže psát tady o šmejdech nebo letadlu,pokud nic o našem systému nevíte,tak to je poněkud urážlivé,ale nevadí,vždycky se najde nějaký bručoun.Ten,kdo má opravdu zájem se nám prostě ozve a pak se může rozhodnout podle vlastního uvážení.

Z marketingoveho hladiska je tento system prezentacie uplne proti akejkolvek logike.
Navyse utajenie nema zmysel, je to ako ked v restauracii buve nastavene na wifi WPA shaed key a nemeni sa po cely rok. Kazdy ho uz davno vie, ale takto zbytocne zabezpecenie nezrusia.
Ako vies, ze nie som vazny zaujemca? Mam peniaze, ucty u niekolkych stavkovych spolocnosti a hram dlho a pravidelne, pretoze ma to bavi. Nie je to dostatocne pre auru vazneho zaujemcu?
Chcem iba jedine, ukaz v com je tvoj system iny ako system ostatnych a mozme sa o tom pobavit.
Takze nie ty mas byt urazeny, ale ja. Vopred som bol odsudeny do skupiny nevaznych zaujemcov a to len preto, ze som na zaklade empirickych skusenosti povedal, ze zazracny system neexistuje a ze sa o tom tvojom chcem bavit verejne. Presne toto robia smejdi, ludi s rozumom sa zbavia hned na zaciatku nech je manipulacia s ostatnymi lahsia.
A inak zamyslel si sa, co komukolvek zabrani tvarit sa, ze je vazny zaujemca a komunikovat s tebou emailom a potom to sem cele prasknut? Myslim, ze nic. Tak naco tie tajnosti?

Takze nie ty mas byt urazeny, ale ja. Vopred som bol odsudeny do skupiny nevaznych zaujemcov a to len preto

A presne toto robis aj ty a zbytek lidi na poradne lidem, co se prijdou napriklad zeptat na antivir. Vopred ich odsudite a jako bonus je navic urazite a casto zesmesnujete, nehlede na to, ze se sem prisel zeptat treba doktor prav, prirodnich vet, ... Takze ses jen ocitl na druhe strane a nelibi se ti to. Ti lidi, ktery tady vy urazite a zesmesnujete v kazdym druhym prispevku, se asi urazeni citit nemuzou...?

Dal pises:

Presne toto robia smejdi

a kto robi to, co tady predvadzate vy?

Jinak samozrejme souhlasim s tim, ze borec je podvodnik nebo smejd. Jen jsem chtel ukazat malou analogii. A jinak, sazkami se dlouhodobe uzivit da, ale musi se to umet a delat na plno. Par lidi znam. Nikdo z nich ti ale know how nerekne. Nebo pak samozrejme staci mit zakulisni info treba z prvni ligy fotbalu, apod. Ty jsem mival ja od jednoho kamose - 95% z toho vyslo. Jenze uz nehraje. Takze lidi na spravnych mistech, se spravnymi kontakty se bez problemu dlouhodobe sazenim uzivi.

Radku to je tvoj sukromny pocit, ja napriklad antivir ludom odporucam, pretoze je imho lepsie mat nejaky ako ziadny. Samozrejme pre mna antivir blbost a pri dodrziavani urcitych pravidiel sa kludne bez neho zaobide aj kopec ludi. Urcite nikoho neurazam zatoze sa pyta na antivir ani na cokolvek ine.
Ty mas proste pocit, ze to co robime robime zle a ja ti to tu nebude vyvracat, Idealna moznost ako si to skusit robit lepsie (co iste vies podla toho ako sa vyjadrujes) je zalozenie vlastneho servera, co vsak neurobis. Preco? Naco donekonecna opakujes svoje kriticke nazory, ktore su nam vsetkym zname, ale ako vidis nespresvedcil si nas o svojej pravde a pochybujem, ze sa tak stane v buducnosti?
Pozri keby to robime naozaj tak zle ako ty tvrdis tak nam nestupa linerane navstevnost od roku 2005, ked sme zacali. Ked zacnu grafy stagnovat, pripadne klesat zacnem(e) premyslat nad tym, co robime zle.
Dovtedy je to len tvoj nazor na nasu pracu a to je cele.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru