Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Naftové motory- dnes a dříve- názory, zkušenosti-kultovní vozy doby

Zdravím,
napadlo mne otevřít diskuzi o pohonných jednotkách našich vozítek, především tedy dieselových, rád bych udělal takové srovnání jaké jsou diesely ale i celkově auta-jejich kvalita, zpracování, spolehlivost, údržba.. dnes a jak tomu bylo dejme tomu před 20-30 lety. Rád bych o tom podebatoval s ostatními můžete se podělit o nějaké zkušenosti případně přidat obrázek nějakého kultovního vozidla 80.-90. let ale samozřejmě i nová auta, poté můžeme srovnat starý model s tím dnešním moderním a to z více stran. Bavit se můžeme i o zážehových jednotkách. Průběžně budu reagovat na odezvy a též se podělím o nějaké zkušenosti. :-)

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Může mi někdo říct, jak je možné, že když tuto debatu zahajoval proslulý Outlast83O, že je tady teď…
IQ37 31.07.2014 22:38
IQ37
Nestačím toho zmrda mazat, spamuje jak urvaný (ban bez efektu - další vykurvenec vyblitý z prašivé m… nový
mif 31.07.2014 22:45
mif
No to beru. Já jenom, že zůstal původní název debaty a to mě zmátlo. Trolla mám zálohovanýho! :-D nový
IQ37 31.07.2014 22:47
IQ37
Ten blb, co to tu zasvinil například obrázečky šlapacího autíčka? Nevidím v jeho debilních příspěvcí… nový
ms 31.07.2014 22:48
ms
pokud diesel, tak jednoznačně dvanáctiválec Tatra! :-D Ten zvuk vzduchem chlazeného motoru, to je p… poslední
touchwood 02.08.2014 13:28
touchwood

Může mi někdo říct, jak je možné, že když tuto debatu zahajoval proslulý Outlast83O, že je tady teď nahoře nějaký Alab? A když tady někdo smaže v tématu nějaké odpověďi, tak by bylo "normální" o tom zanechat alespoň zmínku? :-/

Nestačím toho zmrda mazat, spamuje jak urvaný (ban bez efektu - další vykurvenec vyblitý z prašivé matky a syfilitického fotra, který si libuje v anonymizéru). Když odmáznu příspěvek, vezme to s sebou i podvlákna (odpovědi), takže se ti za ten obrázek trolla omlouvám. Ber to jako zmínku. Anebo si to zkus sám... (mif)

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru