Naftové motory- dnes a dříve- názory, zkušenosti-kultovní vozy doby
Zdravím,
napadlo mne otevřít diskuzi o pohonných jednotkách našich vozítek, především tedy dieselových, rád bych udělal takové srovnání jaké jsou diesely ale i celkově auta-jejich kvalita, zpracování, spolehlivost, údržba.. dnes a jak tomu bylo dejme tomu před 20-30 lety. Rád bych o tom podebatoval s ostatními můžete se podělit o nějaké zkušenosti případně přidat obrázek nějakého kultovního vozidla 80.-90. let ale samozřejmě i nová auta, poté můžeme srovnat starý model s tím dnešním moderním a to z více stran. Bavit se můžeme i o zážehových jednotkách. Průběžně budu reagovat na odezvy a též se podělím o nějaké zkušenosti.
Může mi někdo říct, jak je možné, že když tuto debatu zahajoval proslulý Outlast83O, že je tady teď nahoře nějaký Alab? A když tady někdo smaže v tématu nějaké odpověďi, tak by bylo "normální" o tom zanechat alespoň zmínku?
Nestačím toho zmrda mazat, spamuje jak urvaný (ban bez efektu - další vykurvenec vyblitý z prašivé matky a syfilitického fotra, který si libuje v anonymizéru). Když odmáznu příspěvek, vezme to s sebou i podvlákna (odpovědi), takže se ti za ten obrázek trolla omlouvám. Ber to jako zmínku. Anebo si to zkus sám... (mif)
No to beru. Já jenom, že zůstal původní název debaty a to mě zmátlo.
Trolla mám zálohovanýho!
Ten blb, co to tu zasvinil například obrázečky šlapacího autíčka? Nevidím v jeho debilních příspěvcích nějaký přínos a vůbec mi nechybí.
pokud diesel, tak jednoznačně dvanáctiválec Tatra!
Ten zvuk vzduchem chlazeného motoru, to je prostě masakr. Nehledě na to, že to je motor, který funguje a funguje a funguje..