Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Skorumpované lekárstvo

Včera som zavolal sanitku lebo nemenovanej osobe prišlo zle, prišla sanitka so 4 záchranármi (1 zahraničný arab - hl lekár) a snažil som sa mu povedať čo mu je, on na mňa skríkol, nech som ticho, ja sa v tom vyznám, po pár minútach sa ma začal predsa len pýtať, on chcel danej osobe predpísať lieky na bolesť hlavy, že je to len z tepla, pritom nevedel komunikovať, ležal, mal závrate, a skoro odpadával, začalo to z toho, že stratil zamestnanie odvtedy mal také problémy... ja som mu povedal že bral veľa liekov na bolesť hlavy, že v žiadnom prípade lieky nemôže, on mi povedal, tak si ich predpíšte sami, dovidenia.... a tí druhí boli len ticho a odcupkali za ním. čo si mám o tom myslieť? keď si nedal ani poradiť? načo sa ho pýtal keď nedokázal komunikovať?

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jenom takova mala odbocka, ikdyz uz pises, ze jak to dopadlo: A bylo to vubec na sanitku? Pokud to…
RedMaX 26.07.2014 18:57
RedMaX
Ono v tech sanitkach a na pohotovostech casto zadny ajnstajni nedelaj To nedelaj, a neni to nic nov…
merlouska 27.07.2014 23:14
merlouska
Dnes ráno po mně manželka, lékařka, chtěla, abych se podíval na internet, kolik by tratila, kdyby te… poslední
Yarda 29.07.2014 08:30
Yarda

Jenom takova mala odbocka, ikdyz uz pises, ze jak to dopadlo: A bylo to vubec na sanitku?

Pokud to neni opravdu urgentni, ze ti nekdo nekde umira a nemuze se hnout, tak je mnohem lepsi si zavolat taxika a dojet do nemocnice na vlastni pest, ale nebylo by to jenom za 30 korun nebo kolik eur za to u vas platite. Ono v tech sanitkach a na pohotovostech casto zadny ajnstajni nedelaj a je mensi pravdepodobnost, ze narazis na idiota v nemocnici, ikdyz teda ani tam to uplne jisty neni. Dceri kamaradky onehda v nemocnici zubar dal injekci vpravo, ale trhat mel vlevo, nastesti si to jeste vcas uvedomil a trhal na spravny strane, nicmene moc neschazelo, navic mela zbytecne opuchly obe tvare.

Ono v tech sanitkach a na pohotovostech casto zadny ajnstajni nedelaj

To nedelaj, a neni to nic noveho.
Dalsi historka: dvoulete dite s vysokymi horeckami a absolutne neprobuditelne. Rok 89, auto nebylo a vlacejte takove dite nekam do nemocnice MHD.. "Doktorka" tvrdila, ze to nic vazneho neni a ze pokud budou rodice na te sanitce trvat, tak si ji zaplatej, pac to bude uplne zbytecne. Rodice na tom trvali. Zbytecne to nebylo. V nemocnici na ne dalsi doktorka, ze at se neopovazujou si to dite zase odvezt domu nebo ze na ne zavola policii.
A vite, co to bylo? Zanet mozkovych blan.

Dnes ráno po mně manželka, lékařka, chtěla, abych se podíval na internet, kolik by tratila, kdyby teď odešla do předčasného důchodu. Soudruh magor...eee manager... od nich z nemocnice zjistil, že doktoři nic nedělají, akorát léčí lidi, tak ho napadlo, že ve volném čase převezmou ještě nějakou práci od cifršpiónů. A manželku napadlo, že při takové buzeraci se na to může razdvatři.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru