Skorumpované lekárstvo
Včera som zavolal sanitku lebo nemenovanej osobe prišlo zle, prišla sanitka so 4 záchranármi (1 zahraničný arab - hl lekár) a snažil som sa mu povedať čo mu je, on na mňa skríkol, nech som ticho, ja sa v tom vyznám, po pár minútach sa ma začal predsa len pýtať, on chcel danej osobe predpísať lieky na bolesť hlavy, že je to len z tepla, pritom nevedel komunikovať, ležal, mal závrate, a skoro odpadával, začalo to z toho, že stratil zamestnanie odvtedy mal také problémy... ja som mu povedal že bral veľa liekov na bolesť hlavy, že v žiadnom prípade lieky nemôže, on mi povedal, tak si ich predpíšte sami, dovidenia.... a tí druhí boli len ticho a odcupkali za ním. čo si mám o tom myslieť? keď si nedal ani poradiť? načo sa ho pýtal keď nedokázal komunikovať?
Jenom takova mala odbocka, ikdyz uz pises, ze jak to dopadlo: A bylo to vubec na sanitku?
Pokud to neni opravdu urgentni, ze ti nekdo nekde umira a nemuze se hnout, tak je mnohem lepsi si zavolat taxika a dojet do nemocnice na vlastni pest, ale nebylo by to jenom za 30 korun nebo kolik eur za to u vas platite. Ono v tech sanitkach a na pohotovostech casto zadny ajnstajni nedelaj a je mensi pravdepodobnost, ze narazis na idiota v nemocnici, ikdyz teda ani tam to uplne jisty neni. Dceri kamaradky onehda v nemocnici zubar dal injekci vpravo, ale trhat mel vlevo, nastesti si to jeste vcas uvedomil a trhal na spravny strane, nicmene moc neschazelo, navic mela zbytecne opuchly obe tvare.
To nedelaj, a neni to nic noveho.
Dalsi historka: dvoulete dite s vysokymi horeckami a absolutne neprobuditelne. Rok 89, auto nebylo a vlacejte takove dite nekam do nemocnice MHD.. "Doktorka" tvrdila, ze to nic vazneho neni a ze pokud budou rodice na te sanitce trvat, tak si ji zaplatej, pac to bude uplne zbytecne. Rodice na tom trvali. Zbytecne to nebylo. V nemocnici na ne dalsi doktorka, ze at se neopovazujou si to dite zase odvezt domu nebo ze na ne zavola policii.
A vite, co to bylo? Zanet mozkovych blan.
Dnes ráno po mně manželka, lékařka, chtěla, abych se podíval na internet, kolik by tratila, kdyby teď odešla do předčasného důchodu. Soudruh magor...eee manager... od nich z nemocnice zjistil, že doktoři nic nedělají, akorát léčí lidi, tak ho napadlo, že ve volném čase převezmou ještě nějakou práci od cifršpiónů. A manželku napadlo, že při takové buzeraci se na to může razdvatři.