Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Nechť si meteorologové rektum vyhudlají

Už mě to nebaví.
Tři dny dopředu do nás ze všech stran hustí o masivních bouřkách, které se přeženou celým územím. U nás spadly tři vyděšené kapky.
Podobně to bylo před pár dny s předchozí vlnou veder - apokalyptické zprávy o silných bouřkách v celé Republice... a ani prd.

Člověk se večer vyrezignuje na zalívání, protože "v noci bude vody dost" a ráno obhlíží vyprahlou zahrádku.

Ať radši drží hústa, když neumí předpovídat exaktněji než s přesnosí na 100 km.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Toto su take problemy ludi, ktori nemaju problemy... Ja som napriklad vcera zistil, ze vybavit zdrav…
blue5 12.06.2014 11:35
blue5
Co ze to? To je napisane kde ze ked chces pracovat ze je povinne nejake vysetrenie? Ja som teda prac…
MM.. 12.06.2014 19:01
MM..
podnikani.aspx
jirka44 12.06.2014 19:38
jirka44
Jezisikriste :-) Asi ostavam... :D
MM.. 17.06.2014 20:16
MM..
:-D Jo je to tak, proste chces pracovat, tak za trest (takova nehoraznost chtit pracovat) musis jest… poslední
RedMaX 17.06.2014 21:33
RedMaX

Toto su take problemy ludi, ktori nemaju problemy... Ja som napriklad vcera zistil, ze vybavit zdravotne potvrdenie, pre blbu brigadu, nemusi byt tak jednoduche ako by sa dalo cakat. A ze namiesto 3 minutoveho rozhovoru s obvodnym lekarom o tom, ze som mlady a ze mi absolutne nic nie je, sa cely proces moze natiahnut na tri dni, pretoze je potrebne spravit odbery, dokladne preskumat moč a kedze zamestnanec napisal do popisu prace aj, naoko, "neproblematicku" pracu s PC (ku ktoremu by som sa asi ani nedostal) potrebujem aj kompletne ocne vysetrenie. Obvodak zjavne potrebuje vykazovat nejaku cinnost... A na konci si tu saradu aj zaplatim, pretoze brigadnik si zdravotne potvrdenie plati sam, super. To si potom jeden Greenfour povie, ze toto vsetko moze, iba kvoli styrom plnym (no plnym, 10h) dnom v mesiaci, jebat a radsej si zarobi inak. Ale pravda, nepresna predpoved pocasia, to je "nehoraznost".

Co ze to? To je napisane kde ze ked chces pracovat ze je povinne nejake vysetrenie? Ja som teda pracoval uz velakrat ale nepamatam sa ze by niekto odomna chcel nejake ocne vysetrenie ani ziadne ine. Asi som chvalabohu v inej krajine :) (ale pracovaval som aj v SR kedysi a nikto ma nikdy predtym nevysteroval :)

:-D Jo je to tak, proste chces pracovat, tak za trest (takova nehoraznost chtit pracovat) musis jeste na vysetreni, jestli te doktor pracovat uschopni. Vtip je, ze zamestnavatel, kterej te na prohlidku neposle pred podepsanim smlouvy, ikdyby to byl malinkej soukromnicek, tak porusuje zakon a takova pracovni smlouva neni platna, protoze ji zamestnavatel vubec nesmi podepsat.
Vysledek je ten, ze prijdes ke svemu praktickemu lekari, ten ti udela prohlidku, vyinkasuje penize od zdravotni pojistovny, vypise ti vypis pro zavodniho lekare, vyinkasuje penize od tebe, pak jdes k zavodnimu lekari a ten ti udela druhou prohlidku a vyinkasuje penize od tveho budouciho zamestnavatele. Chtel jsem napsat lekari, ale tem zviratum se tak snad ani rikat neda, teda doktori maji dobrou zivnost, taky bych bral aby me stat takhle "podrzel".

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru