Elektroinstalace po vietnamsku
Tohle jsem dnes zahlídnul v jednom vietnamským obchodě u nás. Je to na schodišti do prvního patra, v dosahu rukou. Revizáci tam asi na nákup nechodí.
Tohle jsem dnes zahlídnul v jednom vietnamským obchodě u nás. Je to na schodišti do prvního patra, v dosahu rukou. Revizáci tam asi na nákup nechodí.
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
Chápu to správně, že je napojená zásuvka z objímky světla? Redsnake 20.05.2014 08:23 |
Redsnake | |
Vyhráváš zlatýho bludišťáka. Prasak 20.05.2014 09:07 |
Prasak | |
To říkám pořád, že se věnečky přeceňují :) nový Redsnake 20.05.2014 12:22 |
Redsnake | |
To je jeste v pohode... ja onehda videl kabel s VIDLICI na kabelu trcicim ze zdi a zasuvku, samozrej… bahno 20.05.2014 08:32 |
bahno | |
Vždyť už František Nepil měl empiricky ověřeno, že elektrikáři doma žádný zásuvky nemaj. Akorát jim… poslední Zarniwúp 20.05.2014 17:39 |
Zarniwúp |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Chápu to správně, že je napojená zásuvka z objímky světla?
Vyhráváš zlatýho bludišťáka.
To říkám pořád, že se věnečky přeceňují :)
To je jeste v pohode... ja onehda videl kabel s VIDLICI na kabelu trcicim ze zdi a zasuvku, samozrejme obycejnou, zadnou IP44, namontovanou na bocni strane venkovniho poutace. Co me ovsem dostalo nejvic, bylo, kdyz se majitel podniku zeptal odkud jsem. Rekl jsem mu, ze z plzne-skvrnan, on se rozzaril a rekl, ze to tam dobre zna, ze se tam chodil do uceni!(Pro neznale mistnich podminek, jedinej ucnak na skvrnanech je elektro...)
Vždyť už František Nepil měl empiricky ověřeno, že elektrikáři doma žádný zásuvky nemaj. Akorát jim tuhle onde čouhaj ze zdi dva dráty a na ně připojí, co zrovna potřebují.