Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Užíváte si sníh za volantem?

Jak jste na tom vy, vyrazili jste dneska autem abyste si to užili, museli jste, nebo jste radši zůstali doma?
Já se vydal směr prázdné parkoviště, vyjezdil jsem čtvrt nádrže bokem auta napřed a moc jsem si to užil. Přidali se i kamarádi a postupně ještě další 3 cizí auta. Občasné sněhové radovánky na odlehlých místech už se mi vyplatily, cestou zpátky mi v 70 uletěl zadek na mokrém asfaltu bez sněhu a myslím si, že kdybych neměl natrénováno, skončil jsem mimo asfalt.

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dneska jsem byl v Brdech, objímat stromy, nadýchat se čerstvého vzduchu (samozřejmě bylo třeba ho ok…
Dale Cooper 01.02.2014 19:08
Dale Cooper
U nás z těch 15 milimetrů zůstala už jen ta sůl na cestách (a na autech).
Prasak 01.02.2014 19:21
Prasak
Však u nás v Praze je to taky na houby, jen břečka, louže a šutříky z posypů všude a šedivá auta. Al…
Dale Cooper 01.02.2014 19:35
Dale Cooper
zase pořád lepší, než kdyby bylo náledí. pamatuju kdysi jsme bydleli na laurovce. nevím jestli to t…
kmochna 02.02.2014 10:07
kmochna
Tak u nás náledí (teď) je. Pořádné. Po sněhu nikde ani stopa.
L-Core 02.02.2014 13:45
L-Core
Já si ráno dobruslil do práce. Poprvé v životě jsem škrábal auto jen na tankistu, což jinak z duše n…
Moas 03.02.2014 07:26
Moas
v takovém počasí, když už je krusta tlustá jako omeleta, je vhodné si sebou rovnou vzít z domu láhev…
touchwood 03.02.2014 16:02
touchwood
Když už musím, tak poleju okno dávkou vody do ostřikovačů, tuším, že je to do -60, stačí přesunout o… poslední
Potkan007 03.02.2014 16:26
Potkan007

Dneska jsem byl v Brdech, objímat stromy, nadýchat se čerstvého vzduchu (samozřejmě bylo třeba ho okořenit značkou Winston BLUE), rozhýbat zatuhlé koleno (15 km pěšky) a užít sníh. Cestou tam, v Příbrami, bylo hnusně, šedý dekl, špinavý sníh, zkrátka jsem si říkal, že jsem se na to nevys... a nezůstal doma. Pak se ale udělalo pěkně, v kopcích (650 - 800 m n. m.) bylo sněhu přiměřeně, asi 15 čísel, dalo se normálně jít. Na silnici nic moc, většinou suché, případně mokré s kamínky z posypu...
[173-wp-20140201-14-22-11-pro-jpg]

zase pořád lepší, než kdyby bylo náledí.

pamatuju kdysi jsme bydleli na laurovce. nevím jestli to tam znáš, dole je obratiště tramvaje a baráky jsou v kopci. no, kopci, krpál jako blázen. čistím si mordu a za oknem vidím, jak baba po prdeli valí za ukrutnýho řevu na zastávku. říkám si: ta je ale blbá, ani chodit neumí. za chvilku valí chlap. no nic jdu do práce. hned za dveřma kopyta ve vzduchu a valím na tu zastávku po prdeli taky. dole se celá laurovka zberchávala na zastávce na nohy. on jim totiž v noc prasknul vodovodní řad a do rána to stačilo zmrznout.:-D zase to posílilo sousedské vztahy, všichni svorně nadávali na vodaře.:-)

Já si ráno dobruslil do práce. Poprvé v životě jsem škrábal auto jen na tankistu, což jinak z duše nenávidím a obvykle častuji kolemjedoucí tankisty verbálními druhojakostmi. V životě jsem neměl na sklech tak tlustou a houževnatou krustu, jak dneska ráno.

Když už musím, tak poleju okno dávkou vody do ostřikovačů, tuším, že je to do -60, stačí přesunout obsah z lahve na sklo a za 3 minuty bez námahy odsunu led. Naštěstí mám takovou smůlu dvakrát do roka, jinak stojí auto ve vyhřáté garáží. Teplou vodu bych radši moc neriskoval.
edit: Co doporučuju je takový "jelení lůj" na těsnění. Na podzim tím přejedu všechny gumičky a potom k sobě téměř nepřimrzají, nestalo se mi, že bych musel za dveře zabrat výrazně větší silou.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru