Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Poplatek u doktora/v nemocnici

V kolika statech jsou lazne plne hrazene jako u nas?

Zasadni problem je, ze zdravotnictvi je bezedna studna, do ktere muzes sypat nekonecne mnoho financnich prostredku a stejne to nebude dost. Nakonec vzdycky nekomu ukrivdis, nekdo muze mit mensi bolest nez by mohl mit, protoze se na jeho lecbu uz penez nedostane, to je proste fakt.

Ja ale preci nikde nevykrikuju, ze chci lazne zrusit, jenom rikam, ze jsem pro zdravotni system zalozeny prevazne na osobni zodpovednosti, jiste i v takovem systemu mohou lide mit pojistenou lazenskou peci, takze se pro ne nic nemeni.

---

Co se tyka me osoby. :-) Je asi tezke to pochopit, ale rozlisuju mezi tim co bych si pral - spolecne vlastnictvi (to uz predkladane mraveniste ;-)), protoze verim tomu, ze nakonec je to jedina cesta, jak posunout civilizaci zase o krok dal. Ale vidim i realitu dneska, ze proste znacna cast lidi neni na neco takoveho pripravena a potom povazuju za lepsi, jeste chvili setrvat u soukromeho vlastnictvi a to pokud mozno dusledne vsude, kde je to realizovatelne. Za nejhorsi povazuju tzv. treti cestu, teda ani jedno ani druhe, tahle cesta je dle meho nazoru slepa.

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat