Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Pařížský salát

Kdysi jsem tyto "kašovité stravy" kupoval s oblibou. Dvacet deka vlašáku, pochoutkového, nebo pařížského,
s několika rohlíky bývala běžná svačina.
Dnes už ne. Po zjištění, z čeho se to vyrábí, pokud nebudu mít jiné jídlo, snad budu o hladu.
Před časem jsem to ale zase vyzkoušel :-(
Koupil jsem "pochoutkový salát". Na kelímku bylo složení.
Hlavní ingrediencí bylo "výrobní salám pochoutkový" jeho složení
---" drůbeží strojně oddělené maso, kůžová emulze, voda, vepřové kůže, vepř. maso 2% a soubor Eček."---
"majonéza -- voda, olej, vejce 1%, směs zahušťovadel (xanthan a pod. už nepamatuju).
Dále hrášek a nějaké další složky.
Zejména Kůžová emulze moje chuťové buňky velmi "povzbudila"
Bojím se zjistit, z čeho je výrobní salám, bez označení "pochoutkový" :x:

Také jsem vyzkoušel koupit salám "Gothaj" kdysi ne nějaká špička, ale třeba do salátu dobrý.
Nyní po zjištění ze to je podivná moučně kašovitá hmota, jsem to jen opatrně ochutnal a usoudil,
že to vezmu k sestře psovi.
Pes k tomu čichnul a odešel (nekecám). Musím podotknout, že slepice to sezobaly. Jen nevím, jestli po tom ještě snášely normální vejce. Ale snad jo. Slepice je velmi účinný biologický likvidátor čehokoliv, tak na to mají účinné obranné mechanismy. Podle posledních informací, alespoň nepošla žádná 8-):-)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat