Ak policajta napadne myšlienka,je to utok na verejneho činitela ?
Viz nadpis......
Viz nadpis......
Předmět | Autor | Datum |
---|---|---|
Asi jsem měl zatím štěstí - kdykoliv jsem něco řešil s policií, byl tam člověk rozhodně na úrovni, d… Moas 11.12.2013 06:10 |
Moas | |
V roce 1991 jsem dělal v Praze, slavili jsme na stavbě padesátku jednoho kolegy... takže jsem byl do… IQ37 11.12.2013 11:42 |
IQ37 | |
No, v roce 1991 bylo ještě pětikilo dost těžký peníz... nový Dale Cooper 11.12.2013 20:08 |
Dale Cooper | |
Žebych nosil po kapsách těžký prachy? To asi ne. :-) poslední IQ37 13.12.2013 12:37 |
IQ37 | |
moje práce zaručuje občasný střet s policií (ne, neživím se jako kurva, zloděj, gauner) a musím říct… nový kmochna 12.12.2013 16:47 |
kmochna | |
To je dobre,že sa najdu aj ludia,čo ocenia mravenčiu pracu policajtov,su doležiti v našom živote,ale… nový audax 13.12.2013 11:51 |
audax |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Asi jsem měl zatím štěstí - kdykoliv jsem něco řešil s policií, byl tam člověk rozhodně na úrovni, dokonce i když jsem se ptal pochůzkářů na cosi, tak byli v pohodě a i když jsem omylem vjel do mimořádného zákazu vjezdu a tam mě čapnuli, tak mě jen se slušnou domluvou a pochopením vysvětlili, kudy vyjet ven... Za mě zatím policie dobrý.
V roce 1991 jsem dělal v Praze, slavili jsme na stavbě padesátku jednoho kolegy... takže jsem byl dobře připitý. Ze stavby to bylo k ubytovně asi 300 metrů, nasedl jsem do auta a jel. Zastavili mě policajti. Kvůli tomu, že jsem jel o půlnoci bez světel. Stálo mě to 500,- Kč. Měl jsem jenom tisícovku. Policajt si ji vzal, sedl do auta, zajel do nejbližší hospody a rozměnil ji. Myslel jsem, že se už nevrátí, ale vrátil se a pět set mi vrátil. To byl celý postih. Tolik k pražským policajtům v roce 1991.
No, v roce 1991 bylo ještě pětikilo dost těžký peníz...
Žebych nosil po kapsách těžký prachy? To asi ne.
moje práce zaručuje občasný střet s policií (ne, neživím se jako kurva, zloděj, gauner) a musím říct, že mám jen pozitivní zkušenosti. naprosto v pohodě normální lidi. zato na telefonu si na mojich šéfech (kurva, zloděj, gauner) smlsnou občas parádně. stačí mu říct, ať si ho vychutná.
To je dobre,že sa najdu aj ludia,čo ocenia mravenčiu pracu policajtov,su doležiti v našom živote,ale zrejme neprestanu byt terčom roznych vtipov,lebo niekedy ich logicke konanie hraniči s čiernym humorom,že,že a o to tu teraz ide,a o to tu teraz ide,kto si robi prču z policajtov,bude zaisteny a predvedeny za učelom stotožnenia a podrobenia dalšim neopakovatelnym procesnym ukonom.....