Brtníku, tohle jsi spískal ty?
Brtníku, to ty máš tohle na svědomí? Jestli ano, tak začínáš být slavnej:
http://www.protivna-blondyna.cz/2013/11/jak-uvarit-parek.html
Brtníku, to ty máš tohle na svědomí? Jestli ano, tak začínáš být slavnej:
http://www.protivna-blondyna.cz/2013/11/jak-uvarit-parek.html
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Tipuju to na něj. Styl humoru má podobný. Navíc "Jakýsi Kráťa k poznámce o bramborové kaši doplnil, že "to je Brojnsteinova modifikace Liebkowitzovy varianty, kdy se místo chleba a hořčice podávají brambory."
I ten je v tom už namočený.
Jo, to jsem byl ja.
Tebe jsem poznal, proto jsem si myslel, že by to mohl být náš brtník a on je to jinej.
ne, já preferuju mikrovlnku, ten webik není můj.
aj vidíš, že to není moje písmo.
párkový recept není ani moc složitý, to bych mohl zvládnout. jen mám pochyby o ingrediencích - 2 lžičky? doma používáme kovové a mě moc nechutnají.
počenichám v komentářích, jestli to tam nějak nevyřešili.
My zase mame jen jednu.
Bodejť by jó, jsou těžce stravitelný.
Ten recept je zbytečně zdlouhavý. Párek rovnou do zadku, namazat hořčicí.
Ušetří se kousání, polykání, voda a plyn. O žaludečním vředu nemluvě.
Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde.
ale zase riskuješ hemeroid.
Tohle mi připomíná ten vtip: "Víte proč neumí blondýna udělat led? ....Protože nezná recept"