Brtníku, tohle jsi spískal ty?
Brtníku, to ty máš tohle na svědomí? Jestli ano, tak začínáš být slavnej:
http://www.protivna-blondyna.cz/2013/11/jak-uvarit-parek.html
Brtníku, to ty máš tohle na svědomí? Jestli ano, tak začínáš být slavnej:
http://www.protivna-blondyna.cz/2013/11/jak-uvarit-parek.html
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Tipuju to na něj. Styl humoru má podobný. Navíc "Jakýsi Kráťa k poznámce o bramborové kaši doplnil, že "to je Brojnsteinova modifikace Liebkowitzovy varianty, kdy se místo chleba a hořčice podávají brambory."
I ten je v tom už namočený.
Jo, to jsem byl ja.
Tebe jsem poznal, proto jsem si myslel, že by to mohl být náš brtník a on je to jinej.
ne, já preferuju mikrovlnku, ten webik není můj.
aj vidíš, že to není moje písmo.
párkový recept není ani moc složitý, to bych mohl zvládnout. jen mám pochyby o ingrediencích - 2 lžičky? doma používáme kovové a mě moc nechutnají.
počenichám v komentářích, jestli to tam nějak nevyřešili.
Jo, kvůli tomu písmu jsem pochyboval, ale ten Kráťa v komentářích mě zarazil.
Máš pravdu, asi bych to taky neuvařil, bo my máme hořčici v pixle a dávkuje se přímo na talíř. Přes lžičku se to začíná jevit jako recept pro někoho s dovednostmi J. Olivera.
My zase mame jen jednu.
Bodejť by jó, jsou těžce stravitelný.
Ten recept je zbytečně zdlouhavý. Párek rovnou do zadku, namazat hořčicí.
Ušetří se kousání, polykání, voda a plyn. O žaludečním vředu nemluvě.
Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde.
ale zase riskuješ hemeroid.
Tohle mi připomíná ten vtip: "Víte proč neumí blondýna udělat led? ....Protože nezná recept"