Předmět Autor Datum
Tipuju to na něj. Styl humoru má podobný. Navíc "Jakýsi Kráťa k poznámce o bramborové kaši doplnil,… nový
Jack 07.11.2013 17:23
Jack
Jo, to jsem byl ja. nový
Kráťa 09.11.2013 20:59
Kráťa
Tebe jsem poznal, proto jsem si myslel, že by to mohl být náš brtník a on je to jinej. nový
Prasak 09.11.2013 21:01
Prasak
ne, já preferuju mikrovlnku, ten webik není můj. aj vidíš, že to není moje písmo. párkový recept ne… nový
lední brtník 07.11.2013 17:28
lední brtník
Jo, kvůli tomu písmu jsem pochyboval, ale ten Kráťa v komentářích mě zarazil. Máš pravdu, asi bych t… nový
Prasak 07.11.2013 17:52
Prasak
My zase mame jen jednu. :-) nový
Kráťa 09.11.2013 21:01
Kráťa
kovové a mě moc nechutnají Bodejť by jó, jsou těžce stravitelný. nový
Remca 10.11.2013 01:07
Remca
Ten recept je zbytečně zdlouhavý. Párek rovnou do zadku, namazat hořčicí. Ušetří se kousání, polykán… nový
IQ37 07.11.2013 18:33
IQ37
O žaludečním vředu nemluvě. ale zase riskuješ hemeroid. nový
Georgij Gadjukin 08.11.2013 05:56
Georgij Gadjukin
Tohle mi připomíná ten vtip: "Víte proč neumí blondýna udělat led? ....Protože nezná recept" :-D poslední
Wolve 10.11.2013 22:12
Wolve

Tipuju to na něj. Styl humoru má podobný. Navíc "Jakýsi Kráťa k poznámce o bramborové kaši doplnil, že "to je Brojnsteinova modifikace Liebkowitzovy varianty, kdy se místo chleba a hořčice podávají brambory." :-D

I ten je v tom už namočený.

Tebe jsem poznal, proto jsem si myslel, že by to mohl být náš brtník a on je to jinej.

ne, já preferuju mikrovlnku, ten webik není můj.
aj vidíš, že to není moje písmo.

párkový recept není ani moc složitý, to bych mohl zvládnout. jen mám pochyby o ingrediencích - 2 lžičky? doma používáme kovové a mě moc nechutnají.
počenichám v komentářích, jestli to tam nějak nevyřešili.

Jo, kvůli tomu písmu jsem pochyboval, ale ten Kráťa v komentářích mě zarazil.
Máš pravdu, asi bych to taky neuvařil, bo my máme hořčici v pixle a dávkuje se přímo na talíř. Přes lžičku se to začíná jevit jako recept pro někoho s dovednostmi J. Olivera.

Ten recept je zbytečně zdlouhavý. Párek rovnou do zadku, namazat hořčicí.
Ušetří se kousání, polykání, voda a plyn. O žaludečním vředu nemluvě. :-)
Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru