Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Tipy na vánoční dárky

Sem by se mohly průběžně vkládat tipy na vánoční dárky. Bohužel mě nenapadlo jak tuto debatu vhodně uspořádat, aby měla podsložky podle členů rodiny, apod.

Osobně bych uvítal radu a doporučení, jakou akustickou kytaru koupit klukovi (11 let - začátečník).

Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ani jeden tip! Inu zkusíme trošku zapřemýšlet. Dětem největší radost udělá to, o čem sní/mluví. Tudí…
storny 24.10.2013 10:42
storny
Dětem největší radost udělá to, o čem sní/mluví. Jenže synek toho nakecá tolik, že bych musel dva…
Prasak 24.10.2013 11:14
Prasak
Věcí je mnoho. Oblečení, kosmetika, auto ( :-D ), nějaká pozvánka na romantickou večeři, knihy, hudb…
storny 24.10.2013 11:42
storny
Třeba tohle je dobrá věc. Pokud máte doma parkety, nebo plovoučku, tak je to ideální. Z vlastní zkuš…
storny 24.10.2013 11:48
storny
http://www.lamer.cz/quote/53255
Yarda 24.10.2013 17:09
Yarda
:-D nový
Zarniwúp 24.10.2013 23:34
Zarniwúp
Já vždycky na tyto svátky narvu do svých blízkých cca pět litrů za knížky. Znám jejich literární vku… poslední
mif 24.10.2013 23:34
mif

Ani jeden tip! Inu zkusíme trošku zapřemýšlet. Dětem největší radost udělá to, o čem sní/mluví. Tudíž je potřeba si o tom promluvit s nimi. Adolescentům v dnešní době udělají, ač se tu určitě najde někdo, kdo nebude souhlasit, největší radost peníze v hotovosti - je to prostě tak! A nebo věc, o které sní. Nejlepší je to udělat to tak, aby byl seznámen s tím, že takovou věc v žádném případě nedostane (pokud ovšem už na ježucha nevěří) a pak mu ji nadělit. V tu chvíli se stáváte tím nejlepším člověkem a dítě, nebo potomek Vás bude považovat za nejlepšího rodiče na světě. Hlavně se vyvarovat tomu, aby někdo kupoval něco, co si myslí, že udělá někomu radost. Např - (!!!NEŘÍKÁM, ŽE JE TO AUTORA PŘÍSPĚVKU PŘÍPAD!!! - jen příklad) kupovat kytaru za 5 klacků někomu, kdo si jí nebude považovat. Mnohem větší radost bude mít z třeba smartphonu za 3 klády (nevím v jakém rozmezí se u Vás všech cení Vánoce, ale u nás je to tak, že se složí půlka rodiny na jednu pořádnou věc, kterou pak mají obdarovaní dlouho). Cena nedělá dárek. Dárek dělá výslednej efekt - s tím se musí při výběru počítat nejvíce. Já třeba bych chtěl hrozně tátovi dát Subaru za 500 000kč, ale to nepůjde, takže se bude muset spokojit s flaštičkou dobrého chlastu, neb moje příjmy jsou (v tomhle věku) asi tak na to, abych ho tím mohl obdarovat. - toď můj názor a do mě! :-)

Věcí je mnoho. Oblečení, kosmetika, auto ( :-D ), nějaká pozvánka na romantickou večeři, knihy, hudba, serepetičky na noční stolek, šperky. Musíš to vědět ty... Nemáte třeba obstarožní fén, nebo vysavač? (neber to prosím osobně, jen se snažím nápadovat) To taky není nápad k zahození něco do domácnosti prostě.

Třeba tohle je dobrá věc. Pokud máte doma parkety, nebo plovoučku, tak je to ideální. Z vlastní zkušenosti vím, že toho zastane docala dost. Hlavně v kuchyni drobky z vaření to vysaje a doveze do stanice a samo se to nabije. I koberec to dá, ale lepší je to na tu plovoučku. Pokud máte velkej byt, tak na to při ranním odchodu do práce dupneš a když příjdeš, tak je vysáto. (ovšem cena je vysoká, ale jsou levnější modely) - s tímhle mám zkušenost a funguje to!

http://www.alza.cz/irobot-roomba-650-d357004.htm

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru