No mně se ta tabulka (v Opeře) zobrazuje tak zhruba do půlky. Nevím co je dál, ale předpokládám, že je to o mně.
Neříkej, že si neumíš zobrazit celý obrázek. I když... Kdyby to bylo opravdu o tobě, tak by se nebylo čemu divit. Mimochodem - v mladších letech by tahle tabulka pro mě nestačila.
To měla být sarkastická vsuvka. Ale ano, jsem blbý.
Valach? Kolik bodů by měli na východním Slovensku, Rus, Ukrajinec, Srb?
Rikal jeden znamej ze stredni Moravy, ze dal od Hany uz jsou to vlastne Slovaci, takze to bude stejny.
No nebude. Dál za Prešov a Košice jsou to zase skoro Ukrajinci. Tam je to o level dále
To já zase slyšel, že od té Hané už je to vlastně Asie. Ono se toho nakecá.
To nevim, ja se k pribuzenstvu z Valasska nehlasim.
Na mě nemaj tabulku. Já si z toho prostě nevyberu. Jednou mám tejden, že si prostě kupuju nějaký dobrý pivko a dám si 4-6 za večer čtyři, pět dní v týdnu (pokud nemusím vstávat, to si dám tak tři). Pak si tři, čtyři měsíce (nebo taky jen dva tejdny) nedám nic. JIndy to takhle prohodím s vínem (poměrově, ne počet flašek). Tvrdej nepiju vůbec. Takže jeden kvartál jsem alkoholík, a další zapřísáhlý abstinent. Ať se jdou s tabulkama vycpat, nejlíp "pád na druhou stranu" stejně popsal Nohavica s tím kopcem a velkým šutrem.
Ono je to hlavně relativní. Třeba měsíc piju jenom vodu, pak sa na partii ožeru jak zákon káže a bluju do příkopu. Totéž s cigárama - denně dvě (dva kusy), pak další den čtyřicet, o víkendu nic. Jak velí nadledvinky.
No právě. Do stavu "jak zákon káže" jsem se nedostal už mnoho let (za ten stav pochopitelně nepovažuji ani Náchod 2009 ), ale jinak je to prostě tak, že si něco dobrého jednou za pár měsíců, ale na několikrát, vychutnám. A není to tím, že bych se těch pár měsíců kontroloval, prostě není žádná potřeba...
Taky mam ten pocit, ze ta tabulka je o nicem. Kdyz neni duvod a neni co, tak se alka par mesicu nenapiju. A naopak zase treba ted jsem behem tydne mela uz potreti burcak.
Ale tak kdyz to zkusim zprumerovat, tak mi to vychazi na nejaky 3 body. To se da :D
je to na novinkách, takže neklikatelné.
Zasadne nepiju, protoze vetsinu ceny alkoholu tvori dane, za ktere se vymysleji na ministerstvu takoveto kraviny!
To je nějaké sebetrýznění? Jsi masochista?
To jsou jihocesky geny, jak rikala prababi na poznamku navstevniku, ze v miste jsou velmi slusni lide, kteri ani nepijou:
"Tady by vsichni pili od rana do vecera, ale musel by jim to nekdo zaplatit."
Si neumis vykvasit a eventualne vypalit? Dobre,ne nejaky akci clovek musi statu neco odvest, ale jinak je to jenom o chuti neco malo prace predvest. EDIT: 6 bodu - hmm... tak, a mam to oficialne.
To je zase napad. U doktora se ocitne homeless s trojkou v zile po dvou krabicakach a trose ironu, doktor mu da dotaznik, von mu tam vyskrta, ze v zivote nic nepil a hned je o alkoholika min. A zdravotnictvi funguje, pocet norku rapidne klesne a do roka a do dne klesnem v poctu alkacu z vysluni az nekam na chvost unijniho zebricku. Kdyby radsi resili neco poradnyho nez takovy blbosti.
Já člověk který jde 1x týdně do hospody, tam vypije 5-6 malých piv mám 7 bodu. Ale kdybych denně vypil litr vodky a lil bych si to do půllitru nebo pil rovnou z flašky tak budu mít jen 4 body.
Podle Ministerstva zdravotnicví jsem určitě norek,nemá cenu to číst.
jsem poloviční notor, 3 body.
Poloviční notor je za 6, protože max. je 12.
V průměru bych to viděl na 2 až 3 body.
Všichni lékaři teď budou muset provádět screeningová testování u pacientů, které podezřívají z nadměrné konzumace alkoholu.
A sakra, nesmim domu. Mimochodem nevim, jak by mě testovali, když mě přivezli do nemocnice v Příbrami s otravou alkoholem.
edit: Znám člověka, kterému vychází 10.
Tak. Bejvalka by se na mně asi docela poléčila. I když - chlastala taky. Zřejmě bychom se nahmatali na schůzi anonymních alkoholiků...
nahmatali
Ano. Cérka jela vodku, já whisku. Překvapuje mě, že jsme to přežili . Byl to hodně divný vztah. Každé ráno mi měřila tlak. Kriste... Pořád ji miluju...
O vodce totiž existuje jedna pověra - že z tebe není cítit. Nebo aspoň ne tolik. Pokud to chlemstaj ženský, tak většinou proto, že nechtějí, aby se o tom moc vědělo. Tenhle případ jsem měl v "širší" rodině a dotyčná na tu vodku doslova dojela. Prázdný flašky jsme pak nacházeli poschovávaný po bytě. (A doktor poznal hovno, přestože chodila na pravidlený kontroly stran jiného chronického onemocnění. Anebo mu to bylo jedno.)
Ježišmarjá, tak brutálně neé! Mívali jsme flašku (pro každého) na měsíc. Alkohol je celkem slušný "antimrd", tak jsme to s ním raději nepřeháněli. BTW: s touto cérkou nebyl problém sedmkrát za noc (ale bez chlastu).
A tak to jo.
Napsal jsem měsíc, ale myslel jsem týden . Chjo...
Tak já zas nejsem žádnej Nešpor, abych ti řek, jestli je to moc. Moc to je, když je šutr za kopcem, to je jasný, že jo.
Samozřiti. Jen jsem chtěl nastínit, že bumbať s kámošem či přítulkou není až tak tragické. Teprv až sa začneš ožírať sám, nastupuje problém.
To je podle mě taky důležitá myšlenka, s kterou tabulka nepočítá. Člověk, který se jde jednou za čas bavit a vypije toho víc se nedá srovnávat s někým, kdo se stejně často složí v koutě a opíjí se.
Deník Američana na Moravě
Pondělí: Piju s Moraváky.
Úterý: Skoro jsem zemřel.
Středa: Zase piju s Moraváky.
Čtvrtek: Lituji, že jsem nezemřel v úterý...
Jinak tenhle test je na úrovni této klasiky:
1. Jsi hezký? ano - 1 bod ne - 0 bodů
2. Jsi chytrý? ano - 1 bod ne - 0 bodů
Vyhodnocení
2 body: Jsi hezký a chytrý. 1 bod: Jsi buď hezký nebo chytrý. 0 bodů: Jsi škaredý debil.
Existuje ještě pojišťovnou placená protialkoholní 3 měsíční léčba, tak jako za totáče? S tím že po dobu léčení pobírá pacient plnou mzdu?
Mimo stupnici. Tož su Valach .
Nejsem Valach - 1 bod.
No mně se ta tabulka (v Opeře) zobrazuje tak zhruba do půlky. Nevím co je dál, ale předpokládám, že je to o mně.
Neříkej, že si neumíš zobrazit celý obrázek. I když...
Kdyby to bylo opravdu o tobě, tak by se nebylo čemu divit.
Mimochodem - v mladších letech by tahle tabulka pro mě nestačila.
To měla být sarkastická vsuvka. Ale ano, jsem blbý.
Valach? Kolik bodů by měli na východním Slovensku, Rus, Ukrajinec, Srb?
Rikal jeden znamej ze stredni Moravy, ze dal od Hany uz jsou to vlastne Slovaci, takze to bude stejny.
No nebude. Dál za Prešov a Košice jsou to zase skoro Ukrajinci. Tam je to o level dále
To já zase slyšel, že od té Hané už je to vlastně Asie. Ono se toho nakecá.
To nevim, ja se k pribuzenstvu z Valasska nehlasim.
Na mě nemaj tabulku. Já si z toho prostě nevyberu. Jednou mám tejden, že si prostě kupuju nějaký dobrý pivko a dám si 4-6 za večer čtyři, pět dní v týdnu (pokud nemusím vstávat, to si dám tak tři). Pak si tři, čtyři měsíce (nebo taky jen dva tejdny) nedám nic. JIndy to takhle prohodím s vínem (poměrově, ne počet flašek). Tvrdej nepiju vůbec.
Takže jeden kvartál jsem alkoholík, a další zapřísáhlý abstinent.
Ať se jdou s tabulkama vycpat, nejlíp "pád na druhou stranu" stejně popsal Nohavica s tím kopcem a velkým šutrem.
Ono je to hlavně relativní. Třeba měsíc piju jenom vodu, pak sa na partii ožeru jak zákon káže a bluju do příkopu. Totéž s cigárama - denně dvě (dva kusy), pak další den čtyřicet, o víkendu nic. Jak velí nadledvinky.
No právě. Do stavu "jak zákon káže" jsem se nedostal už mnoho let (za ten stav pochopitelně nepovažuji ani Náchod 2009 ), ale jinak je to prostě tak, že si něco dobrého jednou za pár měsíců, ale na několikrát, vychutnám. A není to tím, že bych se těch pár měsíců kontroloval, prostě není žádná potřeba...
Taky mam ten pocit, ze ta tabulka je o nicem.
Kdyz neni duvod a neni co, tak se alka par mesicu nenapiju. A naopak zase treba ted jsem behem tydne mela uz potreti burcak.
Ale tak kdyz to zkusim zprumerovat, tak mi to vychazi na nejaky 3 body. To se da :D
je to na novinkách, takže neklikatelné.
Zasadne nepiju, protoze vetsinu ceny alkoholu tvori dane, za ktere se vymysleji na ministerstvu takoveto kraviny!
To je nějaké sebetrýznění? Jsi masochista?
To jsou jihocesky geny, jak rikala prababi na poznamku navstevniku, ze v miste jsou velmi slusni lide, kteri ani nepijou:
"Tady by vsichni pili od rana do vecera, ale musel by jim to nekdo zaplatit."
Si neumis vykvasit a eventualne vypalit? Dobre,ne nejaky akci clovek musi statu neco odvest, ale jinak je to jenom o chuti neco malo prace predvest.
EDIT: 6 bodu - hmm... tak, a mam to oficialne.
To je zase napad. U doktora se ocitne homeless s trojkou v zile po dvou krabicakach a trose ironu, doktor mu da dotaznik, von mu tam vyskrta, ze v zivote nic nepil a hned je o alkoholika min. A zdravotnictvi funguje, pocet norku rapidne klesne a do roka a do dne klesnem v poctu alkacu z vysluni az nekam na chvost unijniho zebricku. Kdyby radsi resili neco poradnyho nez takovy blbosti.
Já člověk který jde 1x týdně do hospody, tam vypije 5-6 malých piv mám 7 bodu. Ale kdybych denně vypil litr vodky a lil bych si to do půllitru nebo pil rovnou z flašky tak budu mít jen 4 body.
Podle Ministerstva zdravotnicví jsem určitě norek,nemá cenu to číst.
jsem poloviční notor, 3 body.
Poloviční notor je za 6, protože max. je 12.
V průměru bych to viděl na 2 až 3 body.
A sakra, nesmim domu. Mimochodem nevim, jak by mě testovali, když mě přivezli do nemocnice v Příbrami s otravou alkoholem.
edit: Znám člověka, kterému vychází 10.
Tak. Bejvalka by se na mně asi docela poléčila. I když - chlastala taky. Zřejmě bychom se nahmatali na schůzi anonymních alkoholiků...
Ano. Cérka jela vodku, já whisku. Překvapuje mě, že jsme to přežili . Byl to hodně divný vztah. Každé ráno mi měřila tlak. Kriste... Pořád ji miluju...
O vodce totiž existuje jedna pověra - že z tebe není cítit. Nebo aspoň ne tolik. Pokud to chlemstaj ženský, tak většinou proto, že nechtějí, aby se o tom moc vědělo. Tenhle případ jsem měl v "širší" rodině a dotyčná na tu vodku doslova dojela. Prázdný flašky jsme pak nacházeli poschovávaný po bytě. (A doktor poznal hovno, přestože chodila na pravidlený kontroly stran jiného chronického onemocnění. Anebo mu to bylo jedno.)
Ježišmarjá, tak brutálně neé! Mívali jsme flašku (pro každého) na měsíc. Alkohol je celkem slušný "antimrd", tak jsme to s ním raději nepřeháněli. BTW: s touto cérkou nebyl problém sedmkrát za noc (ale bez chlastu).
A tak to jo.
Napsal jsem měsíc, ale myslel jsem týden . Chjo...
Tak já zas nejsem žádnej Nešpor, abych ti řek, jestli je to moc. Moc to je, když je šutr za kopcem, to je jasný, že jo.
Samozřiti. Jen jsem chtěl nastínit, že bumbať s kámošem či přítulkou není až tak tragické. Teprv až sa začneš ožírať sám, nastupuje problém.
To je podle mě taky důležitá myšlenka, s kterou tabulka nepočítá. Člověk, který se jde jednou za čas bavit a vypije toho víc se nedá srovnávat s někým, kdo se stejně často složí v koutě a opíjí se.
Deník Američana na Moravě
Pondělí:
Piju s Moraváky.
Úterý:
Skoro jsem zemřel.
Středa:
Zase piju s Moraváky.
Čtvrtek:
Lituji, že jsem nezemřel v úterý...
Jinak tenhle test je na úrovni této klasiky:
1. Jsi hezký?
ano - 1 bod
ne - 0 bodů
2. Jsi chytrý?
ano - 1 bod
ne - 0 bodů
Vyhodnocení
2 body: Jsi hezký a chytrý.
1 bod: Jsi buď hezký nebo chytrý.
0 bodů: Jsi škaredý debil.
Existuje ještě pojišťovnou placená protialkoholní 3 měsíční léčba, tak jako za totáče? S tím že po dobu léčení pobírá pacient plnou mzdu?