Jak jste na tom s alkoholem podle Ministerstva zdravotnicví
Já skončil se šesti body a co vy??? (podle té tabulky na konci článku)
Já skončil se šesti body a co vy??? (podle té tabulky na konci článku)
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Mimo stupnici. Tož su Valach
.
Nejsem Valach - 1 bod.
No mně se ta tabulka (v Opeře) zobrazuje tak zhruba do půlky. Nevím co je dál, ale předpokládám, že je to o mně.
Neříkej, že si neumíš zobrazit celý obrázek. I když...
Kdyby to bylo opravdu o tobě, tak by se nebylo čemu divit.
Mimochodem - v mladších letech by tahle tabulka pro mě nestačila.
To měla být sarkastická vsuvka. Ale ano, jsem blbý.
Podle Ministerstva zdravotnicví jsem určitě norek,nemá cenu to číst.
jsem poloviční notor, 3 body.
Poloviční notor je za 6, protože max. je 12.
V průměru bych to viděl na 2 až 3 body.
A sakra, nesmim domu. Mimochodem nevim, jak by mě testovali, když mě přivezli do nemocnice v Příbrami s otravou alkoholem.
edit: Znám člověka, kterému vychází 10.
Tak. Bejvalka by se na mně asi docela poléčila. I když - chlastala taky. Zřejmě bychom se nahmatali na schůzi anonymních alkoholiků...
Ano. Cérka jela vodku, já whisku. Překvapuje mě, že jsme to přežili
. Byl to hodně divný vztah. Každé ráno mi měřila tlak. Kriste... Pořád ji miluju...
O vodce totiž existuje jedna pověra - že z tebe není cítit. Nebo aspoň ne tolik. Pokud to chlemstaj ženský, tak většinou proto, že nechtějí, aby se o tom moc vědělo. Tenhle případ jsem měl v "širší" rodině a dotyčná na tu vodku doslova dojela. Prázdný flašky jsme pak nacházeli poschovávaný po bytě. (A doktor poznal hovno, přestože chodila na pravidlený kontroly stran jiného chronického onemocnění. Anebo mu to bylo jedno.)
Ježišmarjá, tak brutálně neé! Mívali jsme flašku (pro každého) na měsíc. Alkohol je celkem slušný "antimrd", tak jsme to s ním raději nepřeháněli. BTW: s touto cérkou nebyl problém sedmkrát za noc (ale bez chlastu).
A tak to jo.
Napsal jsem měsíc, ale myslel jsem týden
. Chjo...
Tak já zas nejsem žádnej Nešpor, abych ti řek, jestli je to moc. Moc to je, když je šutr za kopcem, to je jasný, že jo.
Samozřiti. Jen jsem chtěl nastínit, že bumbať s kámošem či přítulkou není až tak tragické. Teprv až sa začneš ožírať sám, nastupuje problém.
To je podle mě taky důležitá myšlenka, s kterou tabulka nepočítá. Člověk, který se jde jednou za čas bavit a vypije toho víc se nedá srovnávat s někým, kdo se stejně často složí v koutě a opíjí se.
Deník Američana na Moravě
Pondělí:
Piju s Moraváky.
Úterý:
Skoro jsem zemřel.
Středa:
Zase piju s Moraváky.
Čtvrtek:
Lituji, že jsem nezemřel v úterý...
Jinak tenhle test je na úrovni této klasiky:
1. Jsi hezký?
ano - 1 bod
ne - 0 bodů
2. Jsi chytrý?
ano - 1 bod
ne - 0 bodů
Vyhodnocení
2 body: Jsi hezký a chytrý.
1 bod: Jsi buď hezký nebo chytrý.
0 bodů: Jsi škaredý debil.
Existuje ještě pojišťovnou placená protialkoholní 3 měsíční léčba, tak jako za totáče? S tím že po dobu léčení pobírá pacient plnou mzdu?