Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Proplacené volby

ona ta KSČ si nemysli, ta ty mantinely taky nastavila pro tvoje dobro, ale vy nevdecnici jste to nechapali.

Ano, jistě, hranice byly zavřeny i směrem ven jenom proto, aby nás strana a vláda uchránila od té prohnilé svobody na západě, viď? Napadá mě podobně hovadské přirovnání že za tebou přijdu a střelím ti kulku do palice s odůvodněním, že jsem tě uchránil od rakoviny, kterou jakožto občan ostravska (jen příklad, nevím kde bydlíš) s největší pravděpodobností dostaneš = stejná logika, stejné "samaritánství".

Za svůj život jsem potkal jen jednoho komunistu, který to řekl narovinu a nebyl to pokrytec jako vy ostatní. Byl sice prase, kterýmu nevadilo parazitovat na jiných lidech, ale alespoň to neschovával za různé mantry. V podstatě řekl:

"Ano, hranice byly zavřeny proto, protže my (komunistická společnost) potřebujeme nejen dělníky, ale i manažery, konstruktéry, špičkové lékaře, architekty, chemiky, vědce, piloty apod. apod. a ti by se nám rozutekli do zemí, kde by je v tržním hospodářství uměli lépe zaplatit. My ale chceme budovat socialismus a musíme tyto lidi přinutit aby vykonávali svoji práci za zhruba stejné peníze jako ten dělňas, protže to je naše ideologie, náš cíl, všichni přece máme stejný žaludek..."

Takže pokud byste řekli toto, jste sice pořád stejné prasata, ale alespoň byste přestali být pokrytci, pro což vás nenávidím ještě víc než proto, že jste právě ty parazitické prasata :-)

(vepřovému dobytku se tímto upřímně omlouvám)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat