Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Hudební TV kanály-sledovanost, oblíbenost

TV Šlágr je masově sledovaný a oblíbený hlavně starší generací. Je nějaký hudební TV kanál který by měl podobnou sledovanost a oblíbenost pro střední nebo mladší generaci? Starší generace vyrostla na dechovkách a lidových písničkách. Mladší a střední generace vyrostla na stále a čím dál rychleji se měnících hudebních stylech, takže se asi nestačila do jejich posluchačů nestačila zafixovat. Šlágr se mladým pochopitelnš nelíbí, protože to nemají zafixované ve své hudební paměti rozdivočené vším možným a nemožným. A opačně.

Předmět Autor Datum
Fakt je nutné zakládat čtyři témata denně? Nebo to máš jako koníčka? http://debaty.net/debates/3016…
IQ37 05.09.2013 09:35
IQ37
Tak přece to nebude matlat do jednoho, ne? :-) K dotazu: TV hudební kanály nesleduji, chytnu asi je…
L-Core 05.09.2013 20:52
L-Core
Na MTV IMHO žádná hudba ani není ;-)
vlk56 05.09.2013 21:12
vlk56
To je fakt. Jenže on to vzal stylem: "Založit debatu a zmizet". Kromě posledního tématu (tam je jedn…
IQ37 05.09.2013 23:49
IQ37
Občas (což je tak dvakrát do měsíce) si pustím Fajnrock TV. Málokdy to mám puštěné déle, než dvacet…
Zarniwúp 05.09.2013 20:57
Zarniwúp
Jinak jsem si jako střední generace žádný hudební TV kanál neoblíbil záleží v kolik musíš ráno vstá…
lední brtník 05.09.2013 21:13
lední brtník
Slagr TV je predevsim neskutecna sragora! Z toho je mi, jakozto cloveku postizenymu hudebnim sluchem…
bahno 05.09.2013 22:11
bahno
Samohrajkami si Šlagr i podle mne pohoršil. Je ale zajímavé, že samohrajky mají úspěch. Ale na Osičk… poslední
Alfons 06.09.2013 02:42
Alfons

Slagr TV je predevsim neskutecna sragora! Z toho je mi, jakozto cloveku postizenymu hudebnim sluchem a zbytky vkusu primo na bliti a nevydrzim to fakt dyl nez 5 minut, pak musim pryc.
A ne, neni to vo nostalii nebo preferenci hudebniho stylu. Je to vo kvalite ty produkce, samohrajkovy(a tyhle vergly tu s nama opravdu nejsou 40 let) neumetelove, zpevaci co neumej zpivat v "klipech", co by natocil lip kdejakej samouk, za prepokladu ze se opravdu ucil. Dechovka neni muj salek piva, ale kvalitni dechovku jsem ochoten tolerovat a snad i ocenit. Tu sem ovsem(behem tech cca 10 minut ve trech ruznych intervalech) na slagru nezareistroval.
A ta starsi generace, pokud mela alespon nejaky vkus, na podobnym hnusu rozhodne nevyrustala. V okoli valky byl k dispozici kvalitni jazz, swing a podobne(super muzika), pak prisel rock&roll(dejme tomu), pak 60. leta(podle me inovativnim pristupem do dneska neprekonany). Cela ta tezka doba byla plna kvalitni hudby a kdo hledal nasel. Kdo nehledal, skoncil u tehle sracek.
------------------------------------------------------------------------
Jo, a co se mladsi generace tyce - pokud se do ni muzu jeste pocitat - tak my na nejakou televizi z vysoka... kvalitni hudbu clovek hleda po kamaradech a po internetu, to v televizi nehrajou a v radiu uz tuplem ne(alespon ne na zadny celoplosny stanici, jeste tak pripada v uvahu vyzobavat stripky z Vltavy)

Samohrajkami si Šlagr i podle mne pohoršil. Je ale zajímavé, že samohrajky mají úspěch. Ale na Osičkovou s Osičkou zdaleka nikdo nemá. Samozřejmě, že je to moje subjektivní hodnocení. Podstatné je, to co jsem chtěl vědět a to, že mladá a střední generace nemá a neposlouchá masově nic co je obdoba šlágru. Jejich hudební vkus je velice roztříštěný a pestrý. Šlágr v hudebních TV jednoznačně vede a nikomu Šlágr nevnucuji. Je to komerční projekt žijící z prodeje nosičů a poslední dobou čím dál většího množství reklam. Šlágr si uměl získat svoje místo na trhu. Až odejde staší generace skončí i Šlágr. Nebo i dřív. Samohrajky mají úspěch a jsou mnohem poslouchatelnější než děsivé DUCDUC s obsahem 1% hudby.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru