Přidat debatu mezi oblíbenéZasílat nové příspěvky e-mailem Hudební TV kanály-sledovanost, oblíbenost

Slagr TV je predevsim neskutecna sragora! Z toho je mi, jakozto cloveku postizenymu hudebnim sluchem a zbytky vkusu primo na bliti a nevydrzim to fakt dyl nez 5 minut, pak musim pryc.
A ne, neni to vo nostalii nebo preferenci hudebniho stylu. Je to vo kvalite ty produkce, samohrajkovy(a tyhle vergly tu s nama opravdu nejsou 40 let) neumetelove, zpevaci co neumej zpivat v "klipech", co by natocil lip kdejakej samouk, za prepokladu ze se opravdu ucil. Dechovka neni muj salek piva, ale kvalitni dechovku jsem ochoten tolerovat a snad i ocenit. Tu sem ovsem(behem tech cca 10 minut ve trech ruznych intervalech) na slagru nezareistroval.
A ta starsi generace, pokud mela alespon nejaky vkus, na podobnym hnusu rozhodne nevyrustala. V okoli valky byl k dispozici kvalitni jazz, swing a podobne(super muzika), pak prisel rock&roll(dejme tomu), pak 60. leta(podle me inovativnim pristupem do dneska neprekonany). Cela ta tezka doba byla plna kvalitni hudby a kdo hledal nasel. Kdo nehledal, skoncil u tehle sracek.
------------------------------------------------------------------------
Jo, a co se mladsi generace tyce - pokud se do ni muzu jeste pocitat - tak my na nejakou televizi z vysoka... kvalitni hudbu clovek hleda po kamaradech a po internetu, to v televizi nehrajou a v radiu uz tuplem ne(alespon ne na zadny celoplosny stanici, jeste tak pripada v uvahu vyzobavat stripky z Vltavy)

Reakce na příspěvek

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj příspěvek:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do debat