Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Cigáro za pět tisíc

tvůj omyl je v tom, že pokládáš rovnítko mezi hospoda a nakouřeno

Nepokládám. Je mi jasné, že jsou podniky pro různé cílové skupiny. Čajovny, kde se jedí kořínky a podobně, jídelny a pajzly, kam se chodí chlastat.
U nás v ČR je problém, že všechno je ode zdi ke zdi. Proč třeba oni prosazovatelé zákazu nepřistoupí na kompromisní řešení? Že by šlo jen o utažení šroubu a prostě to zařídíme? Což třeba zakázat kouření v době (dejme tomu) od 8 do 18 hodin? Večer nechť se v putyce dýmí dle libosti... V tuto dobu nejspíš nejde na oběd rodinka s dětmi a podobně. Všichni by byli spokojeni. Ač jsem kuřák a jdu na oběd do hospody, kde se nehulí, tak nevadí, zahulím venku. Ale večer, když se chlastá a kalí, tak proč ne.
Stavební oddělení prostorů je určitě taky dobré řešení.
To, jak níže píšeš o vrtání do zdi v noci je něco jiného. Ten vrtající porušuje již platnou normu. Třeba u nás v ulici je hospoda, se zahrádkou. Loni v létě měli na té zahrádce skoro plno do půl jedné ráno. Ve všední den. Druhý den jsem jim to šel říci, že takhle ne. Odkývali mi to, spolehněte se pane. Za týden znova. Už jsem to vyřešil voláním hlídky PČR, která jejich veselo ukončila. Od té doby? Klid...:-)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality