Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Cigáro za pět tisíc

Znova (ad absurdum, ale ne nemožné..).

Jako majitel konkurenční hospody si najmu mládežníka s 0,4promile alkoholu a pošlu ho do té druhé. Nepozná na něm bez foukání nikdo nic. Následně informuji floydy a posílám je ke konkurentovi. Co si na mlaďochovi (vybíral bych mezi "pochybnými existencemi") vezmou? Co si vezme hospodský na vyhazovačovi (pokud by ho tam měl a pokud by měli uzavřenou nějakou "odpovědnost"), když dostane flastr půl mega? Žádné "pojištění" majiteli hospody nebude nic platné.

Samozřejmě jsem pro, aby se trestalo nalévání mladistvým. Ale trestat někoho, kdo s tím nemá nic společného? Kdo to nemá jak ověřit? Řešení: vstup do 18 let zakázán? Jak to bude řešit rodinka na výletě, která si chce dát oběd? A kdy tatík neměl problém s tím, aby cestou dovolil sedmnáctiletému synátorovi napít se piva? Jasně, je to špatně - ale má kvůli tomu hospodský dostat likvidační pokutu?

--
Z naší oblasti: jak bys tohle řešil na hodech? Jistě víš, jak probíhají krojové průvody, že chasa v karafách nenosí minerálku. Když pak dojdou na sólo - kdyby přijalo komando a dalo všem foukat, mají 100% výskyt "podnapilých" u krojovaných mládenců do 18 let. Koho za to zkasírovat?

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality