Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Taky si doma vychováváte teroristu?

Tak driv se lide jako ty, tedy islamofilove, nazyvali pravymi jmeny - dali se nazvat kolaboranty. Dnesni islamofil nema do kolaboranta daleko.

Vždyť škola je jedním z nástrojů jak z cizince udělat našince... :-)

Jak je mozne, ze ve Francii, Nemecku, UK... to vlastne moc neplati? Tam to doslo dokonce tak daleko, ze dalsi generace privandrovalych cmoudu dokonce ani neumi jazyk hostitele, kteryho jako parazit vysavaji. Ale verim, ze to slunickove popres a natres to tem islamofobum nejakou demagogii.

Mimochodem, co ta zkurvena slunickova korektnost dela je napriklad tohle http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/V-Berline-upalili-tehotnou-zenu-oznamil-server-Behem-dne-clanek-stahli-358984

sakra dal jsem spatnej odkaz, ale to je jedno. V clanku je zminen i odkaz na clanek, ktery byl zcenzurovan a stazen.

to vse diky islamofilum, slunickarum a zmrdum, co fandi zcela jasne prokazatelne nefunkcnimu multikulti.

Tvoji chranenci si zahrali na rezniky (rozumim, byli to jednotlivci, psychopati, kteri se neridili kozomrdskou knihou a nemaji nic spolecnyho s islamkem) a dokonce jim pry maji byt snizeny tresty s ohledem na to, ze jsou to utlacovani chudacci a tu vrazdu ze cti vykonali pod tlakem viry a tradic (zdroj nemecky net). Tedy za to vlastne nemohli.

Pokud ti jednou budou podrezavat tvoje decko, tak jim jeste nastav druhou tvar a muzes si opakovat, ze to jsou jen pomatenci, ze allahu akbar vykrikuji zcela nahodne... a ze jsme je k tomu donutili my, vetsina. Nebo ze to vykonali pod tihou tradic a viry.

Vyucovani doma je zcela OK, ovsem pouze v rodinach, ktery na to maji "kapacity". Bohuzel jich nebude moc a kdo by to pripadne kontroloval? Na druhou stranu si nedovedu predstavit, ze by to nemelo byt povoleno.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality