Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Ještě jednou islám a pak už dám pokoj

Můžeš mi ty kotlíku ukázat, kde jsem něco takového psal...? Někdy mi připadá,že je to jen a pouze tvůj sen, když neustále píšeš o "čepicích v podpaží,nebo žmoulajících kšiltovkách".
Ziskuchtivý je každý, lhostejno jestli podnikatel nebo zaměstnanec, nebo ty jsi snad chodil do práce kvůli dobrému pocitu a bylo ti u (_._) kolik vyděláš? Dosažení zisku je snad princip podnikání, nemyslíš? Já chápu, že se tobě zajídá (to soukromé podnikání) a to zřejmě hodně, když jsi ochoten dle svých slov skládat compy jenom proto, abys nasral ty, kteří to dělají se ziskem, nicméně jak bys ideálně vyřešil trh práce než tím, že snížíš nabídku pracovníků, čímž bude logicky zvýšen tlak na vyšší mzdu, lepší podmínky, benefity atd...?
A v podstatě máš dvě varianty jak to udělat. Buď zaměstnávat uměle (stát bude vytvářet pracovní místa a křivit trh),nebo budeš motivovat další a další zaměstnavatele aby na trh vstoupili (snížení byrokratické zátěže, zlevnění práce jako takové, zavedení právního státu a domožení se v krátké době spravedlnosti - nezaplacené pohledávky, atd. atd. atd.
Nebo jaký máš ty řešení, kromě kotlíků?

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality