Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem O hidžábnicích ze Střední zdravotní a „ráně dýkou do zad“

Prece si nenecha delat lekarskou prohlidku od nekoho tak neduveryhodneho.

:-D Tak toto mě pobavilo... Takže když má někdo na hlavě šátek (předpokládám že třeba i jarmulku, nebo na krku křížek) tak je nedůvěryhodný?

ale skola je skola a tam nepatri ani satek ani jarmulka ani viditelne noseny krizek.

Jj, ještě mám v živé paměti jak učitelka (komunistka jak bič) na základce tahala spolužáka za kotlety, protože i přes upozornění dál nosil křížek a chodil do náboženství. A výkřiky o provokacích a "nepuštění" na vybranou školu taky nějak nemůžu zapomenout...
Je zajímavé jak vy, rudoši, máte jedno společné (samozřejmě toho máte společného mnoho, ale toto je jeden ze základních znaků) a to přímo nenávist k jakýmkoli projevům víry. Já jsem teda totální bezvěrec, ale troufám si tvrdit, že vím proč.
Stejně jako většinu totalitotvůrců a jejich prdelolízačů vás ubíjí pocit, že by člověk měl něco, co mu vy nemůžete vzít. Tak to bylo za minulého režimu a je to tak i nyní, chcete ovládat, vlastnit, manipulovat, nařizovat, zakazovat a pokud se tak neděje, nebo je něco, nad čím prostě a jednoduše nemáte žádnou moc (víra člověka v "něco" co ho svým způsobem osvobozuje), zžírá vás to do úmoru - A TO JE DOBŘE :-)

Znova opakuji, jsem absolutní bezvěrec a víru v boha považuji za jakousi "životní berličku" dotyčného věřícího, aby lépe zvládl těžká období. Nikterak jim to ale neupírám a pokud mi to necpou, je mi to šumák, narozdíl od vás...

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality