Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem O hidžábnicích ze Střední zdravotní a „ráně dýkou do zad“

Touchwood v tomto sa vynimocne mylis, pretoze si zamienas toleranciu s buzeraciou zo strany mensin.
V prvom rade, ak niekam pridem na navstevu dodrziavam miestne zvyky. Nie je pravda, ze moslimovia toleruju nezahalene zeny. Toto sa deje len v niektorych statoch, respektive mestach. Kludne sa ti moze stat, ze zena, ktora v jednom meste mohla chodit nezahalena bez poburenia by v inom dostala palicou po hlave. Vykrikujeme my na islam, ze je to proti nasej kulture a ze nas tym obmedzuju? Nie, rozumna zena sa zahali a neprovokuje pre nas nepochopitelny zvyk.
A teraz opacne. Preco sa my mame prisposobovat im? Kde je ta, podla teba rozumna hranica? Satka ano, burka uz nie? Alebo kde to zastavis? A preco vobec? Co ked k nam pride zit niekto z indianskeho kmena, kde su zvyknuti chodit nahi? Dovolime to lebo je to sucast ich kultury? Nie. A preco? Lebo je to uz za hranicou? A kto urcil tu hranicu? Ty? Parlament? Uvedomujes si, ze kazdy ma tu hranicu inu?
Riesenie je jednoduche, oni prisli sme, nikto ich sem nevolal, nenuti ich tu byt, tak musiarespektovat nase pravidla a zvyklosti. Ked budem zit ja v moslimskej krajine moje dieta nebude chodit s krizikom do skoly a zbytocne provokovat ostatnych. Povazujem to za normalne a rozumne a naozaj mi tento pripad pripomina tu falosnu toleranciu a dvojity meter na nasu cernejsiu mensinu v style oni su ini, musia mat ine pravidla a pod.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality