Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem O hidžábnicích ze Střední zdravotní a „ráně dýkou do zad“

Statečně si tu buduju pověst netolerantního xenofoba, ale vem to čert.
-Co na tom šátku vadí, píše autor v blogu. Jistě se dá tvrdit, že je to lež. Pokud budeme slovíčkařit, tak co už je pokrývka hlavy více, než šátek, co pokrývá celou hlavu. ;-) (Jo, vím co znamená utilitární.)
-Škola je veřejné místo, řídí se školním řádem... podle Michala Komárka v rozporu s LZP. Zrušíme tedy školní řád.
A dále
-Židé u nás mají mnohasetletou tradici. Jsou dávno součástí naší kultury, ne-li jejím základem. To je faktický rozdíl. Tolerance žen bez šátků - myslím, že v článku je to také...
-Zjevně někoho pobouřili, jinak se to vůbec neřešilo. To je jako by někdo řekl: "Mně se to hnusí" a ty mu odpovíš: "Ale to se ti nemůže hnusit." (Záměrně přehnané. A nepřehlédl jsem nejspíše, kterým tu vyřčenou větu shazuješ ze stolu).
-Domněnka - Nemyslím si, že aktivita vzešla od ředitelky. Nejspíš byla nucena řešit situaci po stížnostech. A řešila ji v souladu se školním řádem, protože jinou možnost neměla. Kam to došlo je věc jiná.
Argumentovat kouřením, drogami atp. mi přijde trochu uhozené. Zapovězené to je a také postihované. Pokud není, tak určitě ne z důvodů víry, nebo snad dokonce tolerance. Von chlastá ve škole, tak já můžu nosit šátek.... ale no tak.

Na zbytek nemusím odpovídat, že ne? Pasáž o smažkách je taky zajímavá.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality