Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem O hidžábnicích ze Střední zdravotní a „ráně dýkou do zad“

Mám dojem, že těm studentkám bylo zakázáno takhle docházet na vyučování, t.j. do prostoru školy. Přirovnat by se to dalo k tomu, že ve škole se musí přezouvat (např.). Když budou mít ve víře, že mají imrvére chodit v lyžákách, budou tak pochodovat i po parketách? Producírování na veřejnosti jim snad upíráno nebylo.
Já jen jestli nehájíš něco jiného.
Tolerance a tolerance, má škola tolerovat jejich hábit a ony tolerovat předpis nemusí? Kdo koho a kdy má vlastně kdo co tolerovat...
Mně osobně třeba to věčné vyžadování tolerance už leze i ušima. To se furt vyžaduje a vyžaduje, ale zeptá se někdo, proč by měl někdo jiný tolerovat ausgerechnet tuhle blbost? Nejsem náhodou netolerantní já právě tím, že vyžaduji pro svoje chování toleranci?

edit: Někdo po mně chce, abych něco toleroval. Já to tolerovat nechci, nepokládám to za správné, bylo by to o mé újmě atd. atd. Znamená to, že jsem špatný? Podle dnešní logiky ano, protože jsem netolerantní. Stačí prohlásit kohokoli za netolerantního, pokud na něm chci vymámit něco, s čím nesouhlasí a je vymalováno.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality