Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Posun to az taky nebude, ale hra je uz tak vyhajpovana, ze pruser to nebude...ta zakladna co na nu c… nový
fleg 16.08.2026 22:43
fleg
No som zvedavý, raper HipHopGamer sa vyjadril ze niečo také ešte nevidel v hernom priemysle a on má… nový
kingdomcome1 17.08.2026 08:55
kingdomcome1
Já obecně těm vyjádření různých lidí, kteří píšou, jak si užili, jaké mají supr kontakty vevnitř stu… poslední
L-Core 17.08.2026 12:44
L-Core
Z GTA mě nejvíce bavila III, to byla v té době opravdu revoluční hra. Pak San Andeas, ta velká mapa,… nový
L-Core 17.08.2026 12:35
L-Core

No som zvedavý, raper HipHopGamer sa vyjadril ze niečo také ešte nevidel v hernom priemysle a on má šialené kontakty všetko čo tvrdil aj o GTA V sa potvrdilo. Mal možnosť niečo z hry vidieť. Takže verim že rockstar znova nesklame a prinesie niečo čo tu ešte nebolo. Som nahypovaný a neviem sa dočkať :)

Já obecně těm vyjádření různých lidí, kteří píšou, jak si užili, jaké mají supr kontakty vevnitř studia, jak byli oslněni různými hrami, které ještě nevyšly (a oni je měli možnost vidět či hrát), moc nevěřím. Obzvláště u Rockstaru předpokládám, že lidé, kteří se k zatím nevydaným hrám dostanou, mají podepsané velmi přísné NDA. Ven maximálně mohou vypustit věci jako WOW, bomba, bude to supr, ale konkrétně nic moc. Akorát chtějí být důležití a z reklamy při svých příspěvcích získat nějaké chechtáky.

Mají ale vyjít snad nějaká videa ze hry, pak budou všichni nedočkavci chytřejší.

Z GTA mě nejvíce bavila III, to byla v té době opravdu revoluční hra. Pak San Andeas, ta velká mapa, venkov a spousta možností, to jsem také dohrál na 100% (plus oba triatlony). Čtyřka mě velmi zklamala kvůli (z mého pohledu) naprosto nemožnému ovládání aut a vyloženě nesympatickému "hrdinovi", za kterého se hraje, odehrál jsem jen pár misí. ...no, ten nigga z SA také nic moc… Pětku jsem jen rozehrál, také mě to moc neba, i když město i krajina je vymodelována moc pěkně; nějak mě neláká to přepínání postav. Šestku zi za pár let na PC ve slevě (nebo zdarma z EPICu) asi pořídím taky, spíše na to "poježdění a procházky" než kvůli příběhu.

Momentáně se jednoznačně nejvíce těším na hru "Order of the Sinking Star" od tvůrce IMHO nejlepší hry všech dob, napříč žánry a platformami, The Witness :-p

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru