GTA VI
Tešíte sa ? Už to nieje ďaleko do novembra. Som velmi zvedavý na ten posun oproti gta v.
Tešíte sa ? Už to nieje ďaleko do novembra. Som velmi zvedavý na ten posun oproti gta v.
| Předmět | Autor | Datum |
|---|---|---|
| Nejvíc mě zajímá ten "Open World", někdy strávím hodiny procházením okolí, přístavu, lesa atd.
Mimo… HPET 17.08.2026 18:47 |
HPET | |
| Ja by som radšej hral iba za jednu postavu prepínanie postáv je zamňa hrozné , reálnejšie by bolo hr… poslední kingdomcome1 18.08.2026 10:23 |
kingdomcome1 |
Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru
Nejvíc mě zajímá ten "Open World", někdy strávím hodiny procházením okolí, přístavu, lesa atd.
Mimo to, že má jít o největší mapu, kterou GTA vůbec zažilo, mají používat nový algoritmus (nevzpomínám si na jméno) systém, který generuje náhodné pro hrace dostupné budovy, a tak bude možné navštívit více míst nebo někomu vlézt do domu.
Co mě na GTA 6 vůbec neláká, je ONLINE , slyšet ty pištící děcka fakt nemusím.
Jen doufám, že bude hratelných více postav než jen ten týpek s tou mařkou.
Novinkou má být také policie, která se bude chovat chytřeji a podle vašeho chování ve hře nebo předchozích prohřešků. Celé to vypadá opravdu zajímavě , zkrátka se to jen tak rychle neokouká.
-----------
Tím bych navázal na technické demo MATRIX , nářez :.
Zde je také použitý nový motor a algoritmus Houdini + Unreal Engine 5 , takže můžete vidět do kanceláří budov, což přidává na realitě. Tím nemyslím jen 2D obrázek za oknem.
Ja by som radšej hral iba za jednu postavu prepínanie postáv je zamňa hrozné , reálnejšie by bolo hrať iba za jednu. Mňa osobne to prepínanie postáv nebavilo