Nova antispam ochrana
Dnes som nasadil prvu cast novej antispamovej ochrany, zatial bezi skusobne len tu na debatach. Popisovat jej princip nebudem, chodi sem aj ten pacient, takze, aby mu to nahodou nedocvaklo ak by mal svetlejsie obdobie.
Pre bezneho uzivatelsa moc nemeni, akourat modi by uz nemali vidiet tolko zmazanych a zabanovanych prispevkov.
Uvidime par dni, ak sa osvedci, prejde na dalsiu fazu.
Prva cast antispam filtra bola uspesne otestovana...slo o filter voci botom, po teste na debatach som ho dnes nasadil aj na pc poradni.
Druha cast sa prave testuje, vyvija a nasadzuje a je urcena voci slabsie mysliacim jedincom s obsedantne-kompulzivnom poruchou ososbnosti.
Plne nasadena bude az v priebehu buduce tyzdna.
Super filtr, ted nemuzu pouzivat svuj učet a připojení protože mĕ ten super filtr (asi ňakej Geo filtr) zabanoval.
Pisal som to tu preto, ze sa mohli stat nejake veci, ktore som prehliadol, takze feedback je vitany.
Geo filter nasadeny nie je, takze ak mi das ip adresu, z ktorej si bol zabanovany preverim preco k tomu doslo.
Siel si pods vojim uctom nalogovany?
Btw mame aj white list tusim, takze riesenim by mohlo byt aj pridanie tvojho konta do whitelistu.
Ako som pisal zatial som nasadil len antispam proti botom, je mi teda celkom zahadou preco si bol tak identifikovany.
Musím přes jinou IP a z telefonu abych se mohl prihlasit a nechat POST.
Ale jakoze nevadi, tak budu jako neprihlašeny H.MOB, pod jinou přezdívkou tu nevystupuju a niikdy z me IP nevystupoval, mimo HPET když jsem přihlášený.
Jako v poho, mě je to jedno, nic se neděje.
Sorry toto nebola chyba antispamu, toto bola moja chyba, tu ip som odbanoval.
Uz to jde i z PC.
Dik za rychlou reakci, ale jak sem psal, nic se nedeje, bezne kolatelarni skody ?
Takto...ja kazdu nedelu pracujem pre zakaznikov a kontrolujem ich zalohy...niektore znich este robim rucne, takze mam nejaky cas venovat sa aj inym veciam, ale pomerne povrchne som zhliadol ten tvoj prispevok a usudil, ze nas oblubenc len pouzil AI a pastol som jej vystup.
Az po tvojom upozorneni som si preveril, ze prispevok nesiel od neho, ale od teba.
Tos nevenoval som tomu tych 100% a vznikla chybicka.