Jsou zobrazeny jen nové příspěvky. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Neprošel 47:48. Koukám, že tam na tak "důležitý zákon" byla méně než polovina sněmovny. Neznám mecha…
nerady 05.07.2026 17:58
nerady
Dalších 36 se zdrželo, takže nadpoloviční většina tam byla.
Wikan 05.07.2026 22:34
Wikan
Já to tušil, že to budeš vědět a doplníš to. Nicméně to dokazuje jak by dopadalo hlasování když by v…
nerady 06.07.2026 07:59
nerady
Tomu asi nerozumím. Co přesně to dokazuje?
Wikan 06.07.2026 16:05
Wikan
Že třetina poslanců nemá názor i na tak jednoduchou otázku zda prodávat během zasedání poslanecké sn…
nerady 06.07.2026 20:50
nerady
Že se zdrželi, rozhodně nemusí znamenat, že nemají názor. Mohli to hlasování prostě jenom ignorovat.…
Wikan 06.07.2026 21:28
Wikan
Pokud mají názor tak mají mandát ho prezentovat. Pokud se bojí hlasovat o tak jednoduché otázce, tak…
nerady 06.07.2026 21:45
nerady
Já vůbec nechápu, jak je možné, že tam můžou být pod vlivem. Na silnici taky nesmím, abych neohrozil… nový
Prasak 06.07.2026 22:02
Prasak
Z těch 36 bylo 29 z ANO. Ale lid si je zvolil. nový
Wikan 06.07.2026 22:41
Wikan
Tak je to jasné, názor má předseda a ten ho asi nikomu nesdělil. Bude to chtít větší kontrolu jinak… poslední
nerady 06.07.2026 22:46
nerady

Neprošel 47:48. Koukám, že tam na tak "důležitý zákon" byla méně než polovina sněmovny. Neznám mechanizmus jednání sněmovny, ale při hlasování v obecních a městských zastupitelstvech je potřebná nadpoloviční většina zastupitelů, tak se snad ani nemělo hlasovat. :-D

Pokud mají názor tak mají mandát ho prezentovat. Pokud se bojí hlasovat o tak jednoduché otázce, tak tam nemají co dělat. Pokud souhlasí s podáváním alkoholu během jednání, tak tam také nemají co dělat. Nicméně lid je zvolil a tak tam máme asi to nejlepší co u nás máme. Jsou to lidé, kteří hlasují o tom, že vodáci nesmí pít alkohol, že je na silnici nulová tolerance na alkohol atd. Prostě "Kážou vodu a pijí víno. Víc k tomu nemá cenu nic psát.

Já vůbec nechápu, jak je možné, že tam můžou být pod vlivem. Na silnici taky nesmím, abych neohrozil sebe a ostatní, zatímco poslanci můžou přivožralí rozhodovat o dalších deseti milionech lidí, co mají dělat, platit a jak se budeme chovat vůči zbytku světa, což je jejich práce a zaměstnání.

Zpět do debat Přispět do debaty Nahoru